Kezdőlap Egyéb Bashiok rövidhírek IV.

Bashiok rövidhírek IV.

14
0
MEGOSZTÁS
Rövid híreink következnek Bashiok tolmácsolásában:

  • Amit a múltkor a Skill Capről mondtam, az egy régi koncepció volt, mely még működhetne is, amúgy meg rossz a memóriám.

Bashiok bluepost…
Ignore everything I said about raising skill caps, that was an old, old design for how it could potentially work and I had a lapse of memory.

  • A max. szintérték még nincs meghatározva, jelenleg is tárgyalnak róla. Többet majd a Blizzconon tudhattok meg erről. Nem, nem arról megy a vita, hogy 99 vagy száz legyen.

Bashiok bluepost…
Oh me oh my. Level cap is undergoing some pretty big discussion at this point. I'd expect more info at BlizzCon.

And you ask “How is 99 or 100 a big discussion?” and I say “It's not.”

  • Nem lesznek új fegyvertípusok a Diablo 3-ban. Maradunk a jól bevált kalsszikus fegyvereknél.Attól, hogy új fegyvereket raknánk be a játékba, nem lesz klasszabb.

Bashiok bluepost…
I don't think throwing in new weapon types is necessary to keep weapons interesting, or that because we haven't added a bunch of new ones means that we're somehow failing.

We're dealing with very classic weapons and types. Adding more for the sake of having more doesn't mean it's going to be better. And really, adding more at this point probably means that we're going to start coming up with some really weird stuff.

Concentrated coolness.

Rövid híreinket olvashatták, találkozunk legközelebb.

Forrás: