Kezdőlap Egyéb Blizzard Real ID a hivatalos fórumokon is

Blizzard Real ID a hivatalos fórumokon is

12
0
MEGOSZTÁS
A Blizzard hamarosan bevezeti a hivatalos fórumaira a Real ID rendszert, mely  hozzászóláskor nem a nicknevedet mutatja pl. Professor J, hanem a valós nevedet pl. Borbás János. A Blizz a döntést azzal indokolja, hogy a fórumtrollok és idióták visszaszorításának érdekébe hozták eme nehéz döntést, hogy a fórumok ismét a kulturált beszélgetések melegágyai legyenek. A rendszer a visszamenőleges hozzászólásokra nem vonatkozik majd.Először a Starcraft 2 fórumain fog megtörténni  a változás közvetlen a megjelenés után, vagyis július végétől már a saját nevünk látszik majd, ha postolunk a hivatalos Starcraft 2 fórumok valamelyikére. Hasonló tervek vannak a WoW: Cataclysm és a Diablo 3 esetében is. Aggodalommal tölt el a bejelentés, hisz így akár megtörténhetne, mint pl. a Jay és Néma BoB visszavág c. film végén, hogy elmegy az illető, vagy elmennek hozzá, hogy az sértő/oda nem illő megjegyzés miatt meggyepálják szerencsétlent. Reméljük, ilyenek nem fognak megtörténni, de már hatalmas vihart kavart a bejelentés, hisz, protestáló tömegek rohamozták meg a hivatalos fórumokat. Csak remélni tudom, hogy a Blizzard visszavonja vagy módosítja döntését, és nem lesznek negatív következményei a rendszer bevezetésének.

[quote=Nethaera]
Battle.net Update: Upcoming Changes to the Forums

Recently, we introduced our new Real ID feature – http://www.battle.net/realid/ , a new way to stay connected with your friends on the new Battle.net. Today, we wanted to give you a heads up about our plans for Real ID on our official forums, discuss the design philosophy behind the changes we’re making, and give you a first look at some of the new features we’re adding to the forums to help improve the quality of conversations and make the forums an even more enjoyable place for players to visit.

Please read more in this thread- Battle.net Update: Upcoming Changes to Forums http://forums.battle.net/thread.html?topicId=25626109041&sid=3000

Forrás: