Kezdőlap Egyéb Új monster?- Fallen Queen

Új monster?- Fallen Queen

37
0
MEGOSZTÁS
A Diablo.incgamers.com munkatársai érdekes felfedezésre bukkantak, még pedig egy új Fallen monsterre, amely a Fallen Queen vagy Mother nevet viselheti. Ez egyelőre csak találgatás, s a Blizzard még nem jelentette be eme förtelmes lényeket, viszont több helyen is van rá utalás.Mint például, a Diablo 3 történetírójának, Abd al-Hazir feljegyzésében a Fallenekről, hogy van még két ismeretlen fajtájuk, amelyek további kutatásokat igényelnek.

“I suspect the existence of at least two other types of fallen, but I will need to conduct further research before I reveal my theories as to the ultimate familial structure of these fiends. “

Továbbá van még egy video a 2009-s Blizzcon Art paneljéből, melyen kb. 2:40-nél látható egy kép, melyen a Fallenek fajtái vannak bemutatva, középen pedig egy nagy dagadt, talán terhes lény figyelhető meg.

Továbbá itt van a kép is, melyen ezek a förtelmes lények láthatók.

Mon-fallen-queen1.jpg

Ismétlem ezek csak találgatások, de valahogy a Falleneknek is létre kell jönniük, nem a semmiből teremtődtek meg. Amennyiben a találgatások igaznak bizonyulnak, talán már a kérdésre az idei Blizzconon választ kapunk.

Forrás: