Kezdőlap Hírek Bashiok a Skill Rúnák korlátozási lehetőségeiről

Bashiok a Skill Rúnák korlátozási lehetőségeiről

14
0
MEGOSZTÁS

Bashiok a Skill Rúnák korlátozási lehetőségeiről mondott néhány szót. Jelenleg úgy tervezik, hogy az Active Skillre tett pontok számától függ, milyen szintű rúnát tehető bele, pl. egy level 3-s Skill Rúna pl. egy level 6-s Active Skillbe tehető bele. Ezzel az a probléma vetődik fel, hogy pl. normal végéig egy Skillre 5 pont tehető, tehát csak Nightmaren tudná használni az embert azt a bizonyos Skill Rúnát (szinte nulla az esélye, hogy Normalon + Skilles itemet találjon az ember-a szerk).Így az egyes nehézségi fokokon elérhető Skill Cap-ken is dolgoznak.

The limitation, currently, is based on level of the skill. Level of the skill is determined by character level to pump points into the skill, but it’s also determined by upping that skill to higher caps. As a completely made up example, you may need 6 skill points in a skill before you can socket in a rank 3 rune. But you can’t spend more than 5 skill points in that skill until you up the cap! Ha HAH!

Mechanics for increasing a skill’s cap are still in design.

Érdekes elgondolás, gondolnak rá, hogy ne legyen könnyű az altok élete.Mondjuk az egyik probléma megoldása újabb problémát szült, de sebaj, tudják a dev.team tagjai mit csinálnak.Reméljük a végeredmény mindenért kárpótol majd.

Forrás: