Kezdőlap Cosplay Zombimedve fétis

Zombimedve fétis

64
0
MEGOSZTÁS

A következő videót már mindenki láthatta, a 2010-es Blizzcon-on adták le miközben a fejlesztők meséltek a portékáról. Amiért mégis érdemesnek érzem egy post-ra az az, hogy ez egy szuperközeli a kivetítő vászonról, tehát minden részletet árgus szemekkel megfigyelhetünk rajta. Három aréna meccset tartalmaz az anyag.

Az elsőben Wizard vs. Barbarian, olyan spelleket láthatunk mint: Hydra, Meteor, Disintegrate, Whirlwind, Leap és valami Lightning armor szerű felcsillanást a Wizardon. A második csata a 40. másodperctől kezdődik Witch Doctor vs. Wizard a felállás. Itt már érdekesebb spelleket láthatunk: Zombi medve rohamot, Blizzardot, Teleportot és kedvenc fétiseink is felbukkannak Act 3-ból (furi érzés lehet, hogy a mi oldalunkon vannak, a Soulok után ezeket a kis nyomikat utáltam a legjobban). Az utolsó pár képkocka pedig Witch Doctor vs. Barbarian ütközetről szól. Nem szaporítom a szót, voilà:

Nálam most elég erős plusz pontokat kapott a WD, komolyan elgondolkoztam azon, hogy nem is Wizard lesz az első karakter amit indítok. Zombi medvék FTW!! ^-^

Szerettem volna ismét egy pár fan art-al kedvesnekdni, de azt hiszem valami sokkal jobbat találtam. Íme a bizonyíték arra, hogy a legjobb “történeteket” az élet írja. A zimbabwei kolléga tuti nyerne a következő BlizzCon-os cosplay versenyen.



P.s.: Akit érdekel egy HD verzió a képről az ide kattintson.

Forrás: