Kezdőlap Hírek Bétateszt jelentkezés összefoglaló

Bétateszt jelentkezés összefoglaló

27
0
MEGOSZTÁS

Sokaknak a kommentekben kellett elmagyaráznom a Diablo-béta mizériát, ezért úgy gondoltam inkább összefoglalom egy hírben a témát, hátha így többen okulnak belőle.

Mindenekelőtt le kell szögeznünk: nem tudjuk mikor lesz a játék bétatesztelése.

A feltevés, hogy Augusztus elején – közepén várható pusztán spekuláció, amit onnan eredeztetünk, hogy a fejlesztők ki szeretnék adni az év vége előtt a játékot és tapasztalatból tudjuk, hogy a béta tesztek legalább négy hónapig tartanak a Blizzard berkein belül, ez a becslés bizonyul jelenleg a legsanszosabbnak.

Nem csak a mi hétköznapi programunk a teszt bejelentésének idejére tippelgetni, a nemzetközi online sajtó nagy része ezzel foglalkozik Bashiok kétértelmű megjegyzése óta.

Ennyit a bevezetésről, térjünk rá a lényegre: miért érdekelhet bárkit is, hogy mikor kezdődik a zárt béta tesztelés? A válasz egyszerű: egyrészt, mert az esemény NDA nélküli, tehát irtózatos híráradatra számíthatunk, másrészt, mert a béta alatt két-három hetes hullámokban véletlenszerű embereket választanak ki a tesztelésre feljelentkezettek közül.

Térjünk rá arra, hogyan kell a bétára jelentkezni:

  • Lépjünk be a kész fiókunkba

 

  • Csatoljuk hozzá a fiókunkhoz egy meglévő Blizzard játék cd kulcsát. (Tehát szükségünk van legalább egy eredeti Blizzard játékra a bétára való jelentkezéshez).

 

  • Bal alul a Battle.net home menüpont alatt válasszuk ki az Account menüpontot

 

  • Jobb oldalt klikk a béta profile settingsre

 

  • Ekkor az oldal letöltet velünk egy kis programot, ami felismeri a számítógépünk teljesítményét és feltölti azt a battle.net-re. Job oldalt bepipáljuk a Diablo Universet és már benne is vagyunk a potenciális bétateszterek (hosszú) sorában,

 

Nem túl nagy munka és kellemes meglepetéseket okozhat!

Forrás: