Kezdőlap Hírek Grab Bag #14

Grab Bag #14

13
0
MEGOSZTÁS

Ma teszünk egy rövid kitérőt az érdekesebb ismert  Boss modifierek felé, nehogy beleunjatok a monoton szörny-felsorolásba.

  • Mindenek előtt miről is van szó? A Champion (bajnok) és Boss (főnök) típusú szörnyeknek egy közös “boss modifier” poolból speciális képességei lehetnek, amit többé-kevésbé véletlenszerűen kapnak meg. Volt már ilyen a Diablo 2-ben is, sokatok bizonyára ismeri a dörgést.
  • Ballista: A szörnynek, akiknek a nevében ez a  kulcsszó szerepel, minden lövedéke vizuálisan és sebzésben is jóval nagyobb mint normális társaié.
  • Doppelganger:  Ezzel a tulajdonsággal a Boss képes megduplázni magát, ami akkor különösen zavarbaejtő, ha bír még más, veszélyes módosítókkal is. Ha sok ideig hagyjuk élve a szörnyet, gyakorlatilag saját minion pakkokat hoz létre maga körül a módosító használatával. A hamisítványokat elárulja a neve és ha az eredeti boss lefekszik, eltűnnek a másolatai is.
  • Fast: Na ez nagyjából hozza az elvártat, az előzetes hírek szerint egy kicsit túl is teljesíti. A boss mozgási és támadási (!) sebessége is nagyjából megduplázódik a tulajdonság hatására. Jelentetek néhány lényt (Pl. Desert Wasp), ami profánul gyors  lett a módosító hatására.
  • Molten: A tulajdonság hatására a lény bónusz tűzsebzést kap és ha ez nem volna elég, az ő és támadója lába alatt felégeti a talajt. Aki belelép a felperzselt területbe, folyamatosan sebződik. (Remélem maga mögött hagyja amikor mozog, úgy külön érdekes lenne).
  • Nightmarish: Ezzel a tulajdonsággal a szörny elijeszti a támadóit. Gyakorlatilag a Witch Doctor Horrify képességét kapja meg az ellenség.  Egymagában inkább csak bosszantó, más érdekes módosítókkal viszont halálos lehet.
  • Linked: A tulajdonsággal a boss és minionjainak életereje egyetlen hatalmas, közös HP pool-lá válik. Így gyakorlatilag lehetetlen kifókuszálni és megölni egyetlen lényt, mivel a sebzés szétoszlik társai között is. Nagyon kicsi életerőn a link megszűnik és a szörnyek szabadon megölhetőek.

Forrás: