Kezdőlap Hírek Apróságok a sajtótájékoztatóról

Apróságok a sajtótájékoztatóról

46
0
MEGOSZTÁS

Oké, az Aukciós Ház vita még mindig CD-n van, arról hosszabb leírás csak holnap lesz. Addig pár apró infót jó ha tudtok:

  • Két új permanens ikon kerül a táskánkba (nem foglal inventory helyet) a Nephalem Cube mellé. Az első a Stone of Recall, ami gyakorlatilag egy kasztolós town portal, amit a szörnyeg félbeszakítanak ha belénk sebeznek. Az ok egyszerű: a fejlesztők nem szeretnék, ha a legnagyobb harc közben Diablo 2 stílusban hazaugranánk felgyógyulni.  A második permanens ikon a Cauldron of Jordan, aminek segítségével hentelés közben is eladhatjuk a cuccainkat, ráadásul teljes áron! Így csak akkor kell visszamennünk a városba ha vásárolni szeretnénk, vagy küldetéseket akarunk leadni illetve felvenni.
  • A karakterünk dobozának egésze összeköttetésben van minden az accountonkon lévő karakterünkkel. Nincs többé saját láda. Így bármikor, bármelyik tárgyunkat használhatjuk. A stash egyébként óriási és lapozható lesz –  hogy könnyebben elkülönítsük egyes karaktereink cuccait – és ingame pénzzel még nagyobbra bővíthetjük azt.
  • Az új küldetések felvétele után a térkép jelezni fogja, hogy merre kell azt végrehajtani. Nagy szerencse, így talán könyebben el lehet majd igazodni a teljesen random helyszíneken.
  • A shrine-ok az egész csapatnak adnak buffot, nem csak annak aki aktiválta őket.
  • A zászló rendszernek az e-pénisz mutogatáson kívül lesz ám gyakorlati haszna is: ha a karaktered éppen messze a vadonban  hentel amikor egy ismerősöd lép a játékba, látni fogja a zászlódat a főtéren. Erre rákattintva a játék melléd teleportálja partitársad és együtt folytathatjátok a harcot.
  • A Z gomb engedi, hogy egy kicsit közelebbről is megnézhesd a karaktered. Nem zoomol rá teljesen, de közelebb hozza a kamerát a karakteredhez.
  • A Willpower statot kivették a játékból.

Forrás: