Kezdőlap Hírek Gamescom – Augusztus 16

Gamescom – Augusztus 16

14
0
MEGOSZTÁS

Pár nap múlva újabb nagyszabású közönségcsalogató show kezdődik, ahol a Blizzard is tiszteletét teszi. Diablo téren ez minket azért érint, mert bár a játék játszható verziója elavult lesz – 2010-es demo buildet visznek a fejlesztők – a menetrend elmondása szerint várhatunk valamiféle performanszra. Egyelőre nem tudjuk, hogy ez csak egy táncikálós, beöltözős mutatvány lesz, vagy konkrétan a játékhoz kapcsolódik-e.

Ezzel viszont még nincs vége, a kiírás pontosan így fest:

Diablo Performance and Interview with Diablo III Development Team

Saturday, 12:00: After a dance macabre from the demonic hordes, Jay Wilson and Josh Mosqueira will be on the Blizzard booth for an interview about the upcoming title Diablo III.

As a side note, any rumors you may have heard about a gate to Diablo’s Burning Hells opening in Cologne are completely unfounded. Seriously, nothing is happening at Rudolfplatz from the evening of August 16 — especially nothing to do with demonic invasions.

Az alsó, szemcsalogató dőlt betűs rész magyarul annyit tesz, hogy minden pletyka, ami arra utalna, hogy Cologne-ban nyílik meg a poklok kapuja teljesen megalapozatlan. Egészen biztos, hogy semmi sem fog történni Rudolfplatzon Augusztus 16.-án este, de ha mégis, annak  nem lesz köze démoni inváziókhoz.

Érdekes nem? Mármint ez a félig humoros megfogalmazás. A poén az egészben, hogy egészen eddig az írásig tényleg senki sem gondolta, hogy bármi komolyra várhatnánk a rendezvényen, de miután a pokol kapuinak megnyílását emlegették, nem egy embernek megfordult a fejében a harmadikai call-on elmaradt béta bejelentés. Ráadásul a Gamescom múltévben is hozott nekünk anyagot: itt jelentették be a artisan rendszert.

Szerintetek mire várhatunk tizenhatodikán? Táncoló démonlányokra? Egy két szóra a lore-ról, vagy esetleg valamilyen nagyobb bejelentésre?

Update: További érdekesség, hogy maga a Gamescom Augusztus 18-21 tart, a dőltbetűs Rudolfplatzi esemény (ami elvileg még csak közel sincs a Gamescom helyszínéhez) viszont 16-án, kedden lesz megtartva.

Forrás: