Kezdőlap Hírek Diablo 3 megjelenés – pletyka

Diablo 3 megjelenés – pletyka

44
0
MEGOSZTÁS

Bár ritkán szoktunk a megjelenési dátummal kapcsolatos pletykákkal foglalkozni, de ez alkalommal kivételt teszünk. Jópár napja felkerült egy kép a netre, melyet alább tekinthettek meg:

A képen láthatjuk, hogy augusztus 17-én küldték a levelet egy bloggernek, amiben többek között szinte minden eddigi bejelentést pontosan közölt, továbbá a Diablo III megjelenés dátumát, egyből kettőt: November 24 és egy alternatíva, Január 17. A levél írója azt ecseteli a második felében, hogy milyen módon lehetne közzétenni a képet és, hogy 2-3 nappal a BlizzCon előtt lenne érdemes kirakni
Ami meg is történt, de lévén a levélben az áll, bejelentik a rendezvényen, nem is foglalkoztunk vele. Ám pont ebben az egyben tévedett ez a levél.
A tény, hogy ha valóban augusztusi keletű a levél, igen csak pontos volt és elképzelhető, hogy azóta változott pár dolog a BlizzCon-on.

Tehát még ha 100%-osan eredeti is ez a levél, lévén, hogy végül nem jelentették be a BlizzCon-on a dátumot, így nem is lehetünk biztosak abban, hogy ez nem pont amiatt van, mert el kell tolniuk még egy kicsit és még nem állapodtak meg, mennyivel.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Forrás: Incgamers.net