Kezdőlap Béta 13. béta patch

13. béta patch

42
0
MEGOSZTÁS

Megjelent hivatalosan a 13. béta patch a Diablo 3 történetében.  Röviden összefoglalnám mit is újítottak Jégesőék a játékon.

  • Először is, ahogy azt a korábbi nagyobb patcheknél megszokhattuk, most is töröltek minden nemű eredményt (achievementek, karakterek, gold, tárgyak, követők stb).

  • Ezentúl egy Intelligence pont 0.1 ellenállást ad majd karakterünknek.

  • Az aukciós házat újra igénybe lehet venni azonban most már egyszerre csak 10 aktív ajánlatunk lehet.

  • Elérhetővé vált továbbá a nyilvános Bnet chat, valamint lehetőség van most már WoWosokkal és SC-sekkel is beszélgetni hála a cross-game támogatásnak.


  • A képességek felületén is változások történtek ugyanis a skilleket 3 fő kategóriába sorolták be: primary (gyengébb támadás, de erőforrást generál), secondary (erőforrást fogyaszt, de erősebb támadás), defensive (védekező, menekülő skill). Ezeken felül létezik még egy pár klaszspecifikus kategória erre itt egy kiváló példa. Ha nem vagyunk már vér pistikék, hanem sokkal inkább a halálosztó brigád tagjának érezzük magunkat, akkor lehetőségünk van a “kiválasztó módot” aktiválni, melynek segítségével teljesen testreszabhatjuk skilleink kiosztását, ahogy ez a barbár is megcsinálta például ezen az ábrán.


  • Szintén mérvadó változásnak tekinthető a skill rúnák megjelenése. Ha karakterünk szintet lép akkor bizonyos képességek elérhetővé válnak számára, (ahogy ezt megszokhattuk) azonban ezzel párhuzamosan egy újabb kattintással ki is választhatjuk az UI-n melyik rúnához párosítjuk az adott képességet (példa). Vagyis a jól megszokott D2-höz képest a rúna nem tárgyként szerepel a játékban, hanem a skillrendszer szerves részeként. A rúnáknak nincsenek szintjeik, clvl 6-tól bátran használhatjuk.


A skillek értékeit és még megannyi apróságot is megváltoztattak az újdonsült patchben. Akik minden egyes porcikára kíváncsiak, azoknak ajánlom a forrás linkekre való kattintást.