Kezdőlap Hírek Diablo 3 hivatalos Launch Party az Allee-ban! (sticky)

Diablo 3 hivatalos Launch Party az Allee-ban! (sticky)

115
0
MEGOSZTÁS

Figyelem: Új angol és német nyelvű letölthető kliens jelent meg, mivel a régebbivel hibák léphettek fel. Tehát aki előre tölti le a Diablo 3-at, azok a következő helyekről tehetik meg: PC – EU Angol, Német | Mac – EU Angol, Német
(megjegyzés: ha már le van töltve az előző, kitallózva annak a mappáját csak kb. 65MB adatot kell letölteni, egyébként a teljes kliens kb. 7.6GB)

Május 14-én este mindenkit várunk az Allee Bevásárlóközpontban az év játékának megjelenése alkalmából! A rendezvény 21:00-kor kezdődik, ám ekkor még csak jelentkezni és sorszámot kérni lehet a sorra.

A programok 21:30-tól indulnak, és a programok alatt gyakorlatilag két dolgot értünk:
– Egy egész estét átölelő kvíz bajnokságot, ahol értékes nyereményeket és rengeteg élményt gyűjthettek. Érdemes felkészülni, hiszen rengeteg Diablo-s és Blizzardos kérdés lesz, melyeket a Diablo3.hu szerkesztősége állít majd össze.

– Másik fontos programunk – a Blizzard előtt tisztelegve – a Szakáll szépségverseny! Gyere el, és ha elég diabolikus az arc szőrzeted, a nyeremény is tiéd lehet. Sőt, azok a hölgyek akiknek sikerül barbárokat megszégyenítő mesterséges szakállat elővarázsolniuk, külön díjat nyerhetnek. Mesterséges szakállat férfiaknál nem áll módunkban elfogadni.

Természetesen lesznek folyamatosan különböző színpadi mini játékok, közös visszaszámlálás és minden ami egy launch partin szokásos.
A Diablo3.hu egyedi Collector’s Edition akciójában előrendelőknek külön sor lesz kialakítva így nekik nem is kell sorszámot kérni! Amennyiben nem azt írtad, hogy a partin veszed át a játékot de mégis, akkor írj a games@meex.hu címre ezzel kapcsolatban.

Tehát még egyszer a legfontosabb:
2012 Május 14. 21:00 Allee Bevásárlóközpont, az 576 KByte shop előtt

Minden sorban állóra értékes ajándékok fognak várni, továbbá az este folyamán rengeteg Blizzard relikvia talál majd gazdára!

UPDATE:
A Launch Partin éjfélkor az 576 KByte nyit majd ki, így ha onnan rendelitek elő a játékot, a helyszínen tuti marad nektek is. A Diablo3.hu-s Collector’s Editionokat a Meex Agent Kft. szolgálja ki, ezért szerepelnek ők is a hírben, mert a helyszínen ők fogják átadni a csomagot vásárlóknak a terméket.