Kezdőlap Hírek Diablo 3 letöltés előre (sticky)

Diablo 3 letöltés előre (sticky)

957
0
MEGOSZTÁS

A megjelenés már nagyon közel van, most itt a lehetőség, hogy előre letöltsd a Diablo 3 játék fájljait, mezzel is felgyorsítva a megjelenés éjjelén a kalandjaid indulását Sanctuary földjén.
A legelterjedtebb verzió, az európai angol INNEN tölthető le, a többit a tovább utáni listában találod (PC/MAC és nyelvek szerint rendezve).

Magyarországon is van lehetőség a Diablo 3 Digitális Változat megvételére, mindössze 13.290 Ft-os áron, a MEEX Gamestől. A digitális verzió előnye, hogy már éjféltől azonnal játszhatsz, nem kell elmenni érte vagy futárra várni, egyetlen hátránya, hogy fizikai valójában (pl. doboz, DVD lemez, kézikönyv) nem kapod meg, erre utal a digitális jelző is.

További általunk ajánlott lehetőségek még a játék megvételére az 576Kbyte (14.999 Ft), ajándék poszterrel. A korábban említett MEEX Gamesnél is hozzá lehet ám jutni a Diablo 3 Dobozos Verzióhoz (13.490 Ft), szintén aznapi futáros kiszállítással, illetve itt is lesz éjféli nyitva tartás a Holdfény üzletében (1067 Budapest Podmaniczky utca 37.), valószínűleg kevesebb sorban állással, mint az Allee-nál (jah és a poszter itt is jár!).

meexgames

PC verziók:

Mac Kliensek: