Kezdőlap Hírek Az ominózus Dave Brevik interjú, Blizzard arrogancia, Jay Wilson bocsánatot kér

Az ominózus Dave Brevik interjú, Blizzard arrogancia, Jay Wilson bocsánatot kér

14
0
MEGOSZTÁS

A múlt hét folyamán a Diablo.incgamers csapata készített egy interjút egy korábbi Blizzard North úriemberrel, Dave Brevikkel, aki részt vett anno a Diablo és a Diablo 2 tervezésében. Dave nem rejtette véka alá a véleményét és nyíltan bírálta a Diablo 3 fejlesztőgárdáját (többek közt Jay Wilspnt) és a fejlesztést. A Blizzard erre eléggé arrogánsan módon reagált, mely nem aratott osztatlan sikert a jáékosok körében, ennek eredményeképp a Jay Wilson nyilatkozatban kért bocsánatot a rajongóktól a fejlesztők által tanúsított nem megfelelő viselkedés miatt. Mentségeként a hirtelen felindulást és a játék védelmét hozta fel, természetesen elsimeri és tiszteli Dave Brevik korábbi munkásságát, hisz a már letett alapok nélkül sokkal nehezebb dolog lett volna elkészíteni a Diablo 3-t. Szép gesztus a Jay részéről, hogy elsmeri a hibáját és bocsánatot kér. Reméljük több hasonló esethez már nem lesz szerencsénk a jövőben.

 

As many of you probably know, I recently made a comment on Facebook about Dave Brevik. I want to make it clear that I am very sorry for what I said. I have higher expectations for myself than to express my feelings in such a rash way and disrespect a fellow developer like Dave, someone who deserves to be treated with greater respect.

What I said was expressed out of anger, and in defense of my team and the game. People can say what they want about me, but I don’t take lightly when they disparage the commitment and passion of the Diablo III team. Dave is awesome. In Diablo and Diablo II, he made two of the games that have most affected me as a developer. I respect his vision for Diablo, but just like he said in his interview, the Diablo III team must drive a vision for the game that is true to us. We believe in Diablo and have stuck by it through years of hard development to make it a reality.

 
Forrás: