Kezdőlap Hírek 1.0.5 információmorzsák egy koreai interjúból

1.0.5 információmorzsák egy koreai interjúból

26
0
MEGOSZTÁS

Ez alkalommal egy koreai Jay Wilson és Wyatt Cheng interjúból kerültek ki újabb tudnivalók a Monster Power systemról és az Infernal Machine eventről. Nem valami sok, de annál érdekesebb.

 

  • A jelenlegi 1.0.4 verzióban az Inferno nehézsége körülbelül Monster Power 2 vagy 3.
  • Természetesen az Infernal Machine event alatt nem csak Bosst ölünk, hanem előtte több ellenfelen is át kell magunk küzdeni, ebből következik nem csak a BoA gyűrűvel leszünk gazdagabbak, hanem azokkal a jobb tárgyakkal is, melyek ezekből a monsterekből esnek. Magyarul lesz értelme többször is lemenni, nem csak egyszer.

 

Az előzőek alapján, és hogy 1.0.5-ben a monsterek sebzését 25%-kal csökkentik,tehát az lesz a 0 érték már lehet agyalni, milyen nehéz lesz majd Inferno 1.0.5-s patch után. Így aki jelenleg is vígan farmol MPL 2-3-s szinten, az szerintem nyugodtan belekezdhet az 5-6 Monster Power Level szintbe,  ha kihívásra vágyik. Az egyetlen kérdés amire még nem kaptunk választ ezzel kapcsolatban, hogy szintenként mennyivel emelkedik a szörnyek életereje és sebzése, de idővel erre is választ kapunk, legkésőbb a Patch Note-ban, vagy a dataminerek tevékeny munkájának köszönhetően.

 

  •  The current, v1.0.4 Inferno difficulty corresponds to about Monster Power Level 2 or 3.
  • Players will score multiple items from the Infernal Machine event, presumably as you kill multiple enemies during the event, and they all drop good stuff, leading up to the final event boss who drops the new BoA legendary ring, and perhaps other loots as well.

 
Forrás: