Kezdőlap Hírek Infernal Machine működése 70-es szinten

Infernal Machine működése 70-es szinten

1851
0
MEGOSZTÁS

Az Infernal Machine egy portált létrehozó eszköz, ami egy Uber Boss-okkal teli helyre juttat minket. Mindegyik összecsapás alkalmával lesz esélyünk, hogy alapanyagokat szerezünk a (ilvl70) Hellfire Ring készítéséhez.

Kezdésnek:

Az Infernal Machine recept véletlenszerűen esik bármelyik Keywarden megölése után Torment nehézségen. (Mivel 60. szinten is elérhető a legnehezebb fokozat, ezért a 70. szintű tárgyak csak 70. szintű karaktereknek fognak esni.)

Amint megszereztük a receptet, meg kell mutatnunk a kovácsnak, aki ezek után elő tudja majd állítani, a kívánt szerkezetet. A Portal Device a Fegyverek fülön belül fog megjelenni:

recipe-screen

Portal Device

Haedrig ezek után 4 különálló eszközt lesz majd képes előállítani. Mindegyikhez szükségünk lesz 1-1 kulcsra a Keywardenektől, akiket Act I-IV különböző területein találhatunk meg. Jelen állás szerint egy portál elkészítéséhez 100,000 aranyra van szükségünk, de mivel tesztelés alatt van, ez nem végleges.

reciepes_2

Az alábbi lista megmutatja, hogy melyik kulcsot melyik szörnytől tudjuk legnagyobb valószínűséggel megszerezni, és hol. A utóbbi PTR patch lehetővé tette, hogy egy másik Act-on szerezhető kulcsot is találhatunk, bár erre kisebb az esély.

ingredient_jooo

A portál aktiválásának folyamata nem változott, New Tristram- ban a Heretic’s Abode-ban lehet átlépni az Uber Bossok világába.

Hellfire Ring

Mivel négyféle portál létezik, ezért négyféle alapanyagot kell begyűjtenünk a gyűrű megszerzése érdekében. Ezek a következők (a képen balról, jobbra): Leoric’s Regret, Vial of Putridness, Idol of Terror, Heart of Evil. A gyűrű receptjét Squirt-től tudjuk beszerezni Act II-n.

220

Az eddigi négy helyett ezentúl csak egy fajta gyűrűt lehet készíteni, amire a Loot 2.0-ból megismert Smart Drop hatással lesz. Ezzel kisebb lesz az esélye annak, hogy a karakterünknek megfelelő main stat legyen a tárgyon, de ezt a Smart Drop kompenzálni fogja. Jelen állás szerint 50,000 aranyba kerül a gyártása, bár ez több mint valószínű, hogy változni fog. Ahogy a lentebb lévő képen is láthatjuk, a 45% bónusz tapasztalaton felül hat darab tulajdonságot fog kapni, (amiből az egyik a speciális tulajdonság).

 

hellfire-ring

Forrás: