Kezdőlap Béta Teszt Stream: Daráló előzetes

Teszt Stream: Daráló előzetes

47
0
MEGOSZTÁS

Végre eljutottunk oda, hogy saját gépemről streamelhetek a Diablo3 Hungary keretében. Ez a gyakorlatban azért számít jelentős változásnak mert így rendszeresebben, gyakrabban fogtok stream adást láthatni ami egyben a Daráló sorozat felélesztését és rendszeresítését jelenti. A Daráló sorozatban a következő dolgok kerülnek majd megvalósításra:

[starlist]-Nyereményjátékok (in-game és postai úton tárgyi nyeremények kézbesítése egyaránt).
-A legfrissebb hírek kitárgyalása, részletes ismertetése.
-Tanácsok a játékkal kapcsolatban – Tippek-trükkök megosztása.
-Karakterek építése – gearek buildek.
-Olyan adások, melyeknek menetébe/tartalmába a nézőknek is van kisebb-nagyobb mértékben beleszólásuk (ez adásonként változó lesz).
-Közösségkovácsolás: szeretném ha a találkoznátok magyar játékostársaitokkal és jó hangulatú partyk jönnének létre (esetleg klánok-szövetségek).
-Minden más, amire a játékosok javaslatot tesznek vagy kérnek.[/starlist]

Az utolsó pontra nagy hangsúlyt szeretnék fektetni, mivel a RoS bétája alapján az a véleményem, hogy partykban illetve minél több ismerőssel játszva az előrehaladás hatványozottan könnyebb/gyorsabb, de ennek ellenére szívesen várok minden magányos farkas típusú játékost is akik kedvelik majd az adásaimat.

Ma este egy nagyobb lélegzetvételű teszt streamet fogok adni, amiben elsősorban technikai jellegű beállításokat finomhangolok majd. Ha lesz néhány néző akkor visszajelzéseiket fogom várni, hogy a következő minőségi adásra mindent beállítva, felkészülten kerülhessen sor. Ma este 19:30-21:30 időpontban fogok RoS bétát streamelni.

Watch live video from Dyingsoul on hu.twitch.tv

Egyúttal szavazást indítok a következő Daráló adás (Daráló 9) tartalmára vonatkozóan, ami a hétvégén lesz (az időpontot majd a Daráló 9 hírében írom meg)

Sorry, there are no polls available at the moment.

Én az első választás felé venném az irányt és szívesen bemutatnék minden változtatást a játékban de ha azt látom, hogy a legtöbb embert csak egy kifejezett dolog érdekli akkor az kerül majd bemutatásra. Persze ennek csak az a hátránya, hogy valószínűleg erre több adást kell majd szentelni, de igyekezni fogok minél több infót árasztani felétek.

 A daráló sorozattal kapcsolatos visszajelzéseket a fórumban várom. Ez a fórumtéma nem csak egy-egy daráló résszel, hanem a teljes streamsorozattal fog foglalkozni ennek megfelelően gyakran fogom olvasni.

Ha valaki inkább emailt írna nekem azt megtaláljátok a kapcsolat menüpontban.