Kezdőlap Hírek Lylirra a Legendary dropokról

Lylirra a Legendary dropokról

30
0
MEGOSZTÁS

Érdekes pletykával jött egy játékos, aki azt tapasztalta, hogy a klántársai jobban kapják a legendary tárgyakat mint ő. Tervei szerint több karaktert fog felhúzni 70-es szintre, mert szerinte a dropok már a karakter kreálásakor eldőlnek, így csak a gearjét váltogatva fogja tesztelni érdekes elképzelését. Lylirra reagált a feltevésre és tisztázta, hogy a tárgyak és a rajtuk lévő statok a tárgy megtalálásának pillanatában határozódnak meg. Ha kiütjük egy monsterből, akkor abban a pillanatban, ha megvásároljuk Kadalától akkor éppen akkor. Érdemes szem előtt tartani, hogy a random nem azt jelenti, hogy azonos, egyforma séma sem pedig egyenletes eloszlás. Arra is felhívja a figyelmünket, hogy a randomitásban lehetnek csomók, gócok (például ugyanott találunk több legendaryt) és ezeket a csomókat az emberi agy mintaként próbálja felismerni. Lylirra válasza után hátrahagyott még egy érdekes youtube videót, majd zárta a topikot.

[youtube NbInZ5oJ0bc 700 460]

 

Hey all!

For clarity, items and their stats are determined at the time that they’re generated in the game world. In most situations, this is when the item physically drops (like from a monster, a chest, or a destructible). In cases where there isn’t a physical drop, items and their stats are determined as soon the game creates them. For example, items from Kadala are generated as soon as they’re purchased. Item types, stats, drops rates, etc. are not determined, or pre-determined, upon creation of a character nor is that kind of information stored in some sort of seed on the character itself.

It’s important to keep in mind that random != uniform or equal distribution. It’s completely natural for random systems to included clusters, and for the human brain to interpret those clusters as patterns (even where there are none).

Thanks for the discussion, though! Theories like this are always interesting, and of course can yield great feedback on and insight into potential related issues. 🙂 I’m going to go ahead and lock this thread up, though, since the theory isn’t actually accurate and I’d like to help curb some of the misinformation.

In parting, for your trouble, I’ll leave you with this: https://www.youtube.com/watch?v=NbInZ5oJ0bc

forrás: battle.net forum