Kezdőlap Hírek WD hír: Haunt és Locust Swarm % dmg

WD hír: Haunt és Locust Swarm % dmg

61
0
MEGOSZTÁS

A hivatalos fórum hibajelentő szekciója izzik a mérges WD-k dühétől, ami jogos mivel az a probléma áll fenn a játékban, hogy a tárgyakra rollolt +X % skill damage a Locust Swarm és Haunt skillek esetében egyáltalán nincs hatással a képességek sebzésére (másfelől a WD-k így is elég OP-k :D). A Blizzard tisztában van a hibával és Tsarnis jelentése szerint a belső körökben már van potenciális megoldás is a problémára, viszont arról nem tudott minket tájékoztatni, hogy mikor éri el ez a javítás az élő szervereket. Reméljük minél hamarabb.

People, myself included, have tried gear with/without Haunt/Locust Swarm damage increasing modifiers, but the damage numbers do not change.

Hi Everyone,
Thanks for all of the reports about this. I just wanted to pop in here and let you all know that we are aware of this issue and have a potential fix in place internally that should resolve this. I obviously can’t make any promises about when this fix may appear on live servers, but we are hoping to include it with our next game patch.
Thanks for your patience and all of the reports about this! (forrás)