Kezdőlap Hírek PTR 2.3.0 Stream adás

PTR 2.3.0 Stream adás

43
0
MEGOSZTÁS

Hirtelen jött tudom de most sikerült belépnem gondoltam megmutatom nektek milyen a patch bár nem készültem most komolyabb adásra azért remélem így is tudok nektek mutatni valamit a játékból.

Akik lemaradtak a ma esti streamről ne aggódjanak, hamarosan elérhető lesz youtube-on. Jelenleg a feltöltés befejeződött de még feldolgozás alatt állnak a videók (youtube-tól függ mikor lesz kész).

Belepillantottam a leaderboardok új Hero Details részébe is, szerintem eszméletlenül jól néz ki és letisztultabb formában leshetjük más játékosok adatait. A játék során sikeresen megszereztük a Kanai’s Cube-ot, annak megnéztük mind a 7 receptjét és néhányat ki is próbáltunk belőlük. Megnéztük az új régiót az új szörnyekkel, voltunk sima riftben (már nem kell hozzá kulcs), de voltunk egy 30-as greater riftben is. Alulgearelt wizarddal játszottam, de az adás közepére sikerült megszerezni a teljes Vyr és Chantodo szettet (hála a 2000%-os dropratenek és a Cube-nak) és nagy potenciált látunk a Wizard Archon buildjében.

[youtube uq-EbJGA6ZM 700 420]

[youtube BeH0OQpcDJY 700 420]