Kezdőlap Egyéb Játékoslét kérdőív 2015

Játékoslét kérdőív 2015

31
0
MEGOSZTÁS

Biztos sokan vannak, akik tavaly is segítettek a kutatásban, ezúttal is kérek mindenkit, aki teheti, segítse Richárdot többéves kutatómunkájában. AZ IDEI KÉRDŐÍVET ITT TALÁLJÁTOK. A rövid bevezető után, át is adom neki a szót:

 

 


Játékoslét
 

 

“Kedves Játékos!

 

Te most az ONLINE JÁTÉKOSOK világát 2011 óta vizsgáló JÁTÉKOSLÉT Kutatóközpont – GameStar magazinnal közös – 2015. évi kérdőíve “előtt állsz”, amely a JátékosLét Kutatás egyik LEGNEHEZEBB, de talán a legfontosabb kérdőíve – amelyhez bizony kitartás kell és türelem!

Nagyon köszönjük az eddigi részvételeteket (a 4 év során több mint 25.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a digitális/online játékok pozitív megítélése sokat javuljon!

Az 5. éve tartó JátékosLét Kutatásról szóló egyik összefoglaló előadás itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=kN8s12uGcL8

A tavalyi, 2014. évi eredményeket itt nézheted meg: http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.3

Ezen kérdőívet érvényesen kitöltők között 100.000 Forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki a GameStar/Project029 jóvoltából, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. A sorsolás napja 2015. december 31-én lesz (aznap zárjuk le a kérdőívet, 12 órakor).

A tavalyi, 2014. évi felmérés nyerteséről pedig itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.46

 

Köszönettel, további jó játékot kívánva:

Fromann Richárd (JátékosLét Kutatóközpont vezetője)”

 

Forrás: