Kezdőlap Hírek 2.4.0 Betekintő

2.4.0 Betekintő

84
0
MEGOSZTÁS

A 2.4.0-es javítás jelenlegi állapotában kipróbálható a PTR szervereken, ahol több, mint 50 új Legendary tárgy képességeit is kipróbálhatjuk!

Néhány szet 4 darabosról 6-osra bővül, ilyenek például a Thorns of the Invoker és Shadow’s Mantle.

 

1

 

shadows mantle

 

Más szetek pedig kapnak egy kis erősítést, mint például a Armor of Akkhan és Firebird’s Finery, hogy end-game buildekben is megállják helyüket.

[inpost_fancy thumb_width=”200″ thumb_height=”200″ post_id=”20885″ thumb_margin_left=”0″ thumb_margin_bottom=”0″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” show_in_popup=”0″ album_cover=”” album_cover_width=”200″ album_cover_height=”200″ popup_width=”800″ popup_max_height=”600″ popup_title=”Gallery” type=”fancy” sc_id=”sc1450554105496″]


Míg bizonyos szetek a fent említett módosításokon esnek át, addig némelyek teljes átdolgozásra kerültek.

9-raekor 10-sunwuko
 

elválasztó szeparátor

A 2.4.0-ás javításban arra is törekedtek a fejlesztők, hogy olyan class specifikus képességeket erősítsenek Legendary tárgyakkal, amelyek eddig a háttérbe szorultak.

 
A fejlesztők szeretnék azokat a játékosokat is támogatni, akik elvesznek a szetek rengetegében. Ehhez olyan 2 szetdarabos tárgyat is adtak a játékosok kezébe, ami minden egyes Ancient minőségű Legendary tárgy után 100%-os sebzésbónuszt és 4%-al csökkentett sérülést adnak karakterünknek.

7-legacyofnightmares
Legacy of Nightmares

elválasztó szeparátor

Az a döntés született, hogy a további Seasonökben megszűnnek a Season exkluzív tárgyak. Aggodalomra viszont semmi ok, azok a játékosok, akik teljeítik a Chapter 4-et a Season Journey-ben, egy teljes szet mind a 6 darabját megkapják!

A Season 5 jutalom class setjei.
A Season 5 jutalom class setjei.

A szet két darabját a Haedrig’s Gift által fogjuk megkapni, ami egy újfajta, levélben érkező jutalom lesz. Ezt a jutalmat a Season Journey Chaptereinek teljesítése során fogjuk kapni. Azonban ügyeljünk arra, hogy mikor és milyen kaszttal nyitjuk ki, hiszen a Season Journey fejezeteit egyszer tudjuk teljesíteni és aszerint kapunk kaszt szetet, hogy melyik kaszttal nyitjuk ki a Haedrig’s Gift-et.

A Season 5 jutalmak között természetesen lesznek új, különleges portré keretek és egy újabb Season 5 exkluzív pet is!

Season 5 portré keretek
Season 5 portré keretek
Season 5 pet
Season 5 pet

Forrás: us.battle.net