Kezdőlap Hírek PTR: szerver stressz teszt – 2000% Legendary drop!

PTR: szerver stressz teszt – 2000% Legendary drop!

101
0
MEGOSZTÁS

Úgy tűnik a Blizzard fejleszteni szeretné a szerverek stabilitását ezért megnyitotta a PTR szerver kapuit. Arra kéri a játékosokat, hogy egyszerűen csak lépjenek be a PTR szerverre és játsszanak, ez idő alatt ők folyamatosan monitorozzák a szerver teljesítményét.

Néhány fontos tudnivaló:

  • A PTR szerveren jelenleg 2000%-os Legendary droprate van
  • Nincs új tartalom a PTR szerveren -mivel ez egy stressz teszt
  • Emlékeztetőül: a PTR szerveren elért teljesítmények, tárgyak törlésre kerülnek, pusztán tesztelés céljára használható
  • A hivatalos fórumon nem nyitják meg a PTR szekciót, mivel nincs szükség visszajelzésekre: minden számukra fontos dolgot látnak a szerver oldalon
  • A PTR ideje alatt a szerverek teljesítménye változó lesz (mivel folyamatosan változtatják a szerver beállításait) -Számunkra fontos észben tartani, hogy a PTR szerver az USA-ban van, ezért mi magyarok némi laggot érezhetünk játékunk alatt. -Dy
  • A PTR csak korlátozott ideig lesz elérhető, azonban végezeti dátumot nem kaptunk. Addig tesztelik amíg szükség van további teszteredményekre.

A PTR szervereken való játékhoz egyszerűen csak be kell állítanunk a játék régióját PTR-re a Battle.net Launcherben. Ekkor meg kell adnunk a PTR letöltésének útvonalát, így egy újabb Diablo kliens kerül telepítésre gépünkre ami teljesen független az élő szerveren használttól. A tesztelésünk végeztével ugyanitt tudjuk visszaállítani játékunkat az EU régióra!

PTR

Akik szeretnének kipróbálni néhány dolgot azonban nem esett ki hozzá a megfelelő legendary vagy set, az siessen! A Copy funkcióval egy gombnyomással átmásolhatjuk karaktereinket az élő szerverről, azonban azt tényleg nem tudni, hogy meddig marad még nyitva a PTR. Jó tesztelést kívánunk mindenkinek!

forrás: us.battle.net