Kezdőlap Egyéb SzámítóBBgép

SzámítóBBgép

154
0
MEGOSZTÁS

Ismeritek a SzámítóBBgépeket? Neeeem? Pedig kéne! A SzamitoBBgep.hu-n kizárólag megbízható, minőségi számítógépeket árulnak.
Uncsi, mi? Minden sarkon van ilyen, ugye? Ok.
És ha azt mondom, hogy a százezres alap Gamer konfigtól a milliós brutál erőműig mindenféle Gamer gépük van? Izgisebb?
Külön Ultimate Gamer termékcsalád van az elvetemülteknek, ahol a vízhűtés, K-s proci, M2 SSD az alap! Így már csillog a szemed, mi?

Szóval a SzámítóBBgép.hu merőben más, mint a hagyományos gépösszerakó műhelyek.
Otthon vannak a gép-építésben. Még az extrém Gamer cuccoknál sem pislognak bután.
Lelkiismeretesen építenek. Tudod, minden kábel szépen elvezetve, minden mindennel kompatibilis, ventik jó irányba fújnak, házcsatik működnek…
A konfigokra 3 év garanciát vállalnak. Nem olyan 1+2, meg akkor garis ha akarom garanciát, hanem igazit. Minden alkatrészre!
Ha szoftvert is vásárolsz, akkor díjmentesen feltelepítik és úgy adják át a gépet, hogy a teljes rendszer, minden driver, sőt még a BIOS is fel van frissítve a legújabb verzióra.
Emellett 3 hónapos telefonos support-ot is kapsz. Ezalatt bármilyen IT-s kérdéssel zaklathatod őket, legyen szó levelezés beállításról vagy hálózat konfigurálásról, szívesen segítenek neked.
Sőt, a 3 éves garanciaidő alatt félévente egyszer beviheted hozzájuk a számítógépet egy díjmentes karbantartásra is.
Igaz, a konfigokra 1-2 napot várni kell,…mert tesztelik. TESZTELIK öcsém, a polcról leemelős, visszavivős XXI. században! Hogy tényleg jót kapj! Hogy ne otthon anyázz.

Ja, igen. Egyéni konfig igényeket is teljesítenek.

Ugye mondtam, ez nem egy hétköznapi hardver bolt.

Látogassatok el Ti is a SzámítóBBgéphez!

www.szamitobbgep.hu