Kezdőlap Hírek Patch notes 2.6.0

Patch notes 2.6.0

516
0
MEGOSZTÁS

Szerda hajnalban elrajtolt a Rise of the Necromancer Pack és vele együtt érkezett a 2.6.0-s javítócsomag is. Röviden a legfontosabb dolgok:

 

  • A nekromanta karakter változatos skillekkel, a hozzátartozó 4 class settel, és több, mint 30 nekromantához  kapcsolódó Legendary Item.

 

  • Challenge Riftek: A Blizzard bizonyos időközönként, véletlenszerűen kiválaszt egy karaktert és annak Greater Rift futását,  melynek célja az adott GR-t újrajátszani, idejét megdönteni terrmészetesen ugyanolyan feltételek mellett (felszerelés, Kanai Cube, gemek, karakter, és teljesen ugyanolyan GR pályafelépítés és a szörnyek elhelyezkedésével együtt. A CR előtt van lehetőségünk átnézni a karaktert, skillek, felszerelés stb.,  valamint kicsit gyakorolni is lehet egy, vagy több monster ellen.  A Challenge Rift, a Gameplay menüpontból érhető el, most néhány napig egy Demon Hunter kalandjait élhetjük újra GR 35-s szinten.

 

  •   Új zónák: Act 2-ben található 2 újabb waypoint melyek a  The Moors és The Temple of the Firstborn nevet kapták a készítőktől. Az első  egy mocsaras ködös táj, a másik pedig egy nephalem templom, mely sötét titkokat rejt. A területekhez természetesen újfajta szörnyek is járnak.

 

  • Új bountyk: Adventure módban 4 új waypont várja a játékosokat, melyek a Realms of Fate nevet viselik.

 

  • Adv. módban solo GR során a játékos mostantól már azonnal kelhet a hullája mellől is, viszont cserébe a hulla timer maradék ideje levonódik a GR maradék idejéből.

 

  • Set Dungeonok: A monsterek láthatóak lesznek a minimapon, a set dungeon kezedétől fogva, valamint 5 perc lett az időlimit, ami alatt teljesíteni kell, továbbá utóbbi lett az alapkövetelmény teljesítéshez. Basic Tierben csökkentették a legyilkolandó szörnyek számát.

 


[youtube 6YmgfeBP2J8 700 400]
 

Forrás :