Kezdőlap Hírek PvP infók tegnapról

PvP infók tegnapról

17
0
MEGOSZTÁS

Még ma is tart a tegnapi hírek feldolgozása. Bashiok is beindult a fórumokon, úgy hogy lesz miről beszélnünk a következő napokban.

Tehát a arénában is változások lesznek. A 2010-es Blizzconon azt mondták, hogy az arénák best of 3/5-ös formát követnek majd, de ez nagyot változott.
Mint tudjuk, a Blizzard nem szeretne e-sportot csinálni a Diablo 3 arénájából és ezt a sajtótájékoztatón elég erősen alá is támasztotta: az aréna ezentúl death match lesz, nem körökre osztott játékforma. Úgy fog kinézni, hogy a karakter, halála után pár másodperccel feltámad és mehet vissza a csatába. A változtatás állítólag nagyon jól sikerült, sokkal Diablosabb a Deathmatch arénák hangulata mint az előző verzió.

Az aréna kiértékelése a megölt ellenségek számából fog eldőlni és meghatározott ideig fog tartani. Azért vezették be ezt a vátoztatást, mert úgy érezték a régi arénarendszer túlságosan stresszes a Diablo játékmenetéhez, ráadásul túl sokat kell várni egy gyors halál után, hogy újra akcióba kerülhessünk.

Replay lehetőség sem lesz a játékban megjelenéskor, se spektátor mód. Ezekre a válasz az volt, hogy rajta vannak a tennivalók listáján, de nagyon alacsonyan, mivel a Diablo elsősorban PvM játék és a PvP funkciók sosem lesznek előbbrevalók a PvE-nél.

Szó volt a HC karakterekről is. Jay azt mondta, hogy a múltévi bemutató óta átgondolták a HC karakterek az arénában való szereplését és arra jutottak, hogy valószínűleg mégsem fognak végképp mghalni az harcok során, mert ez kevés embernek tetszene. Jay Wilson azért tartja magát: rögeszméje, hogy legyen egy hely a játékban, ahol a HC karakterek utolsó vérig is küzdhetnek egymással.