HeisenBarb

Dyingsoul . Béta, Hírek, Patch, RoS 1191

Hatásvadász intróval indította videóját egy játékos, aki egy egész különleges barbár buildet pakolt össze nekünk a RoS bétából. A videóban részletesen bemutatja a gear és build mögött megbúvó logikát. Oxen szetet használva a dps-e 1.1 millió fölé, a toughnesse 11.2 millió fölé emelkedik.

 

Comments (32)

 • avatar

  mikroman

  |

  [reply]@napozin (#31):[/reply]Azért mert hetente egyszer (épp szerdán) szokott lenni. A bnet is olyan mint a Windows. Néha újra kell indítani és akkor kevesebb a hiba. :)

  Reply

 • avatar

  napozin

  |

  Azt tudjuk már, hogy miért volt karbantartás? :-)

  Reply

 • avatar

  mikroman

  |

  [reply]@Abiondi (#20):[/reply]A legendary droprate eleinte túl volt húzva, de ez már a múlté. Vagy csak az alap/PTR van elcseszve. Nem az itemeket, hanem a rendszert teszteljük. Az item teszthz ott volt a nemesis bug amit ugyan gyorsan javítottak, de nem reagáltak olyna gyorsan mint más problémásabb bugokra. Így egy rakat legend került az aljas tesztelők kezébe:)
  A mostani már a valós közeli dropot akarja tesztelni. Vagyis akarná, mert nagyon el van cseszve. A craft egy az egyben használhatatlan most, a drop se az igazi, de ott még eshet jobb item. Már ha iLvl 60-as vagy kisebb. A magasabbakon fix a lvl req.
  A drop kegyetlen szar a bugok és a csökkentett droprate miatt. Egyszerűbb lett volna ha simán bezárják a PTR-t…

  #22 | ridik
  A craftolt legendary itemek (legalábbis 60-as szintig biztosan) nem account boundosak. Az átvitt itemek se azok amíg nem enchantolnak rajta. A gold most account bound, de lehet még remélni, hog yez csak a tesztben marad így (örök optimista vagyok). EGyébként marad a rare kereskedelem és valami külső fizetőeszköz, aminek sok értelme így nincs. Fene se akar d2jsp-zni meg fg-t seftelni.

  A legtöbb buildhez nem kell speckó effekt. Az ilyen “kiskapuk” mint a fenti videó igénylik a “rákészülést”. Legendek nélkül is játszható a rendszer, de ha van pár “torment szintű” darab, akkor sokkal rugalmasabb lesz azért az egész játék. Esni meg fognak. Abiondi példája alapján: ami most szar esett, az upgrade lesz a kiegben. A fő legendary effekt a cél. EGy jellemző javítható/enchantolható. Aztán a vegyes cuccok idővel cserélhetőek lesznek ha esik normálisabb rollos belőlük. Most minden kuka majdnem ami esik, kiegben minden hasznos (lehet) eleinte. Kell egy kis idő, hogy elkezdj kukázni. Vagy az enchant anyagköltség miatt, vagy mert nincs hely és van jobb.

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@Fege (#28):[/reply]Nem is írtam azt, hogy a farmolás “pénzherdálás”, ellenben azon jókat szoktam mosolyogni, hogy 1000-2000 óra farm után se esett ez vagy az, meg hasonlók. Na aki ezt írta is ahelyett, hogy élvezte volna a játékot mérgelődött. Viszont rengetegen sorra azt írják, hogy ennyit meg annyit kerestek a Diablóval. Őrájuk vonatkozott a kis számítási szösszenetem a számokkal. Ráadásul ha valaki pénzszerzés miatt Diablózik, akkor viszont sz*r az órabére.

  Amúgy meg a 2000-es órabér ha valaki akar dolgozni és jó szakember akkor nem sok. Persze van akinek ennyi sincs, de remélhetőleg senkinek nem tartanak a tarkójához fegyvert, hogy neked most ennyi kevés pénzért kell dolgoznod. Én sem az alap diplomám szerinti szakmámban találtam meg azt a fizetést, amivel elégedett vagyok. Ráadásul még élvezem is a munkámat :)

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@ridik (#29):[/reply]Nem is azt mondtam, hogy rerollolt cuccot fogok venni.. Hanem azt, hogy olyan rare, ami egy stat híján tökéletes, azt fogják eladni. Megveszem, rerollom. Nekem is van vagy 4-5 ilyen rare cuccom, hogy egy jó reroll után sokat dobna a karin, de így van jobb.

  Reply

 • avatar

  ridik

  |

  Fege pàr sorral lejebb irta, hogy rerollolt rare is boundossà vàllik ebböl kiindulva a fekete piacnak ösz vissz annyi lehetösège lesz, hogy alap rare tàrgyakat adjon el. Ezzel nem fognak meggazdagodni.

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@ridik (#22):[/reply]rare cucc, továbbra is eladható. Egy majdnem maxos, amin egy statot kell újrarollni ahhoz, hogy csúcskategóriás legyen simán eladható lesz.

  A legendaryk gyakorlatilag, és erre írtam amit írtam korábban.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@ (#24):[/reply]A Patch 2.0.1 előtt megszerzett legek nem lesznek acc boundosok. a Patch 2.0.1 után érkező legek mind azok lesznek, vagy valami minimális időd lesz a cserére és csak azokkal az emberekkel, akikkel egy játékban vagy. A gold szintén accounthoz kötött lesz, a feketepiac így egy elég nagy szeletet veszít el.

  Illetve a Mysticnél átdolgozott tárgyak is mind accounthoz kötöttek lesznek onnantól, hogy valamilyen tulajdonságot lecseréltél, beleértve a rare tárgyakat is.

  #23 | esox szerint:
  Kicsiben gondolkodsz. Aki ebből a játékból keresni akar, az nem 1 accounttal nyomul és valószínűleg magától egy percet se farmol.

  A videóhoz pár gondolat: Valaki már írta, én is úgy látom, hogy nincs sok értelme buildekről beszélni a kiegészítővel kapcsolatban, mivel ez nem olyan lesz, mint egy mostani WW barb, hogy az emberek rohannak az AH-ba, összevásárolják amit kell, aztán mehet az aratás. Csoda lesz, ha egyáltalán összejön hozzá a megfelelő cucc. Amúgy pedig nagyszerű, hogy ilyen sokszínű lesz a játék, ennyiféle tárggyal, ennyi lehetséges builddel, kíváncsi leszek, majd hol tudják tárolni ezt a mennyiségű felszerelést, hogy minden karakternek legyen minimum 4-5 szettje, amit a különböző buildekhez fel akar majd venni. Arról nem is beszélve, hogy mekkora élmény lesz majd szelektálni. :)

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@ridik (#22):[/reply]Én pont úgy hallottam, hogy nem lesznek acc boundosak. Dyingsoul akkor most mi van?

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@Abiondi (#19):[/reply]Nem bántásból írtam, hogy nem tudtad kitermelni csak sokan szeretik írni, hogy d3-ból aztán ejjdehujde rezsire. Én sem termeltem ki. 15 euróért adtam el egy calamityt, ezen kívül mindent goldért, abból jobban tudtam magam uppolni.
  600 óra nem kevés de nem is sok. Rengeteg gagyi leg hullik az biztos, de nálam kb. minden 7. vagy 8. a használható kategóriából (nem statokra értem) esett. Eddig elkerült a szerencse téged :)
  A tárgyakat továbbra is lehet majd tradeelni a kiegben, egy-egy értelmes leg vagy rare cucc reroll nélkül nem acc boundos szóval szabad lesz a pálya a fekete piacos oldalaknak.

  Reply

 • avatar

  ridik

  |

  [reply]@Abiondi (#21):[/reply]Legjobb tudomásom szerint gold is meg itemek is account és soul boundosak lesznek, ezek alapján nehéz lenne fekete piacon venni, de ha meg is oldják valami kiskapu által végül is nem gond, mindenki örül, én mert nincs AH, te és hasonló gondolkodású társaid mert AH nélkül is aházhatsz :)

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [author] (#18):[/author][quote]@mikroman (#17): Ő sem termelte ki a kieg árát AH-ból. Bocs nem tudtam kihagyni.[/quote]
  Igazából csak azt nem értem, hogy eddig legálisan tudtam venni goldot, és tárgyakat az AH-ból. Ezután a fekete piacra leszek kényszerítve. Hogy ez miért megoldás, arra még nem jöttem rá.
  De amúgy ez sem gond, két helyen már ismernek, én is őket, mert a gold mindig annyira drága volt az AH-ban, hogy azt inkább eleve alternatív forrásból vettem. Ha azok az oldalak megcsinálnak egy profi webes AH oldalt tárgyakra, akkor eloszlik majd a félelmem :)

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@mikroman (#17):[/reply]Tudomásul kell venni, hogy a béta droprate az jelentősen fel van húzva az igazi játékhoz képest, hogy legyen mit tesztelni.
  Nem temetem előre, mert még 10x meg fog változni az egész. Én egyszerű tényt közöltem: olvastam a fórumon pl. a chakram buildről, irány az AH és megvettem a geart hozzá, mókás de nem az én stílusom, eladtam. Na ezt kiveszik a játékból márciustól.
  Ráadásul amit említettek még egy érvet, miszerint a játékosok ne tárolják a ládában a cuccaikat, hanem használják már ott borul, hogy én azért tárolok vagy 30 cuccot a ládában (csak a wizemnél van ennyi, a többieknél is van szép számmal), mert az mind külön buildhez jó. Nekem mikor mihez van kedvem.

  De igazad van, majd meglássuk. Csak nem felejtem el egy októberi fórumos hsz-em, ami arról szólt, hogy volt kb. 1 óra ami alatt ezek estek:
  Danetta’s Revenge
  Storm Crow
  Tiklandian Visage
  Ivory Tower
  Schaeffer’s Hammer (2db)
  Ageless Might
  Madstone
  Stone Gaunlets
  Death Watch Mantle
  The Grin Reaper
  Natalya’s Bloody Footprints
  Strongarm Bracers

  Ebből egy közepesen erős karakteren már max. a nati csizma ami van, de persze az is az 1-2 milliós fajta volt, nem az 1-2 mrd-s. Szóval nekem ilyenek esnek.

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@ (#16):[/reply]Nem, ezek egyátalán nem estek. Az össz játékidőm amúgy olyan 600 óra körül van, nem sok, de ez van. Tegnap volt egy kis időm, és mentem 2 kripta farmot a wizemmel MP 10-en. A két run alatt 4 legendary esett:
  lacuni (ejj de szar volt), warmonger, grandfather, three hundredth spear (asszem valahogy így írják).

  Komolyan jókat szoktam derülni mikor jön a fosbarna csík az égből és látom hogy spear :) Értelme sincs felvenni, mert fixen ez a hundredth. De ez a 3 fegyver, ami tegnap is esett azért nőtt a szívemhez, mert mindből esett már szerintem vagy 100 :o Jah, set item, azaz zöld cucc kb. 3 esett.

  Amúgy meg én ki sem akartam termelni a kieg árát. Én vagyok az, aki inkább költött pluszban arra pénzt, hogy olyan cuccokban mehessen amiben akar. De lássuk be, ha az olyanok mint én nem lennének, akkor ti meg nem szerezhettetek volna pénzt ebből.

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@mikroman (#17):[/reply]”Nem tudom minek előre temetni az egészet magadban”

  Ő sem termelte ki a kieg árát AH-ból. :D Bocs nem tudtam kihagyni.

  Reply

 • avatar

  mikroman

  |

  [reply]@Abiondi (#15):[/reply]Esik minden szépen. A felsoroltak mindegyike esett nekem eddig az “éles” játékban a megjelenés óta-Mondjuk csak módjával potyogtak és az se kiemelkedő, de ehhez a mókához ami a videóban van nem kiemelkedő roll, hanem item kell. Már ha scak olyan a drop mint eddig akkor is meglesz idővel. A drop meg fel lesz húzva azért a kiegben. Legalábbis az elején picit tuti felpörgetik beetetésképp, de alapból is eshetnek majd. HA nem speciális buildet (mint ez) akarsz, akkor meg a legtöbb esetben nem leszel komolyabban drophoz kötött azért ennyire. A mostani cucc kitart egy darabig, 70-esen meg lesz upgrade. Nem tudom minek előre temetni az egészet magadban. :)

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@Adam (#2):[/reply]Kurvajó build ezt nem ismertem köszi :D

  @ 15 Abiondi
  Durva nem esett vagy egyáltalán nem esett? Ha egyáltalán akkor keveset farmoltál vagy rosszul vagy nem tudom :D Mész mp8+ 4-5 kripta farmot fixen esik valami a felsoroltakból.

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@mikroman (#13):[/reply]Igen, tényleg jó lesz legalább youtube-on látni a setbónuszt, mert hogy nekem ilyenem az életben nem lesz AH nélkül az is tuti.
  Soha nem esett nekem tal rasha, se mempo, se inna, se chantodo cucc, mégis ezekbe vannak felöltözve a karaktereim. Köszönet az AHnak.

  Ezen ok miatt nem nézek meg soha egy ilyen videót sem, ezt se néztem meg. Felesleges. Builden se gondolkozok, mert úgyis az dönti majd el mivel mehetek, hogy mi esik.

  Reply

 • avatar

  napozin

  |

  Remélem, hogy holnap jön valami PTR patch, mert eléggé vicces, hogy minden cuccnak az a statja kb hogy level csökkentés vagy allres.. :D

  Reply

 • avatar

  mikroman

  |

  Jó így működés közben látni a setbónuszt. Nem sok agyalás kellett hozzá, de ez jobb mint sejtettem (mondjuk az amu is illik a képbe). :) Elég sok item kell hozzá. A legendary dropot elvileg visszavették az ilyen “extra” rollos darabokra. Éles megjelenés után nem lesz olyan egyszerű azért összeszedni egy ilyen kombót.

  #2 | Adam
  Én is néztem pár napja. Meg azt is, hogy ezt a bugot már rég javították. Ennek ellenére lvl 70-en (+ha javítják a paragon bugot a cd és erőforrás csökkentésre) jól le lehet, vagy majd jól le lehet csökkenteni a cooldownokat. Barbinak kicsit nehezebb lesz 0 közelébe vinni, de más kasztoknak van cd csökkentője skillből is (Wizard, monk).

  Tormenten farmolásról: sokkal több xp és gold jut. Mondjuk nem tudom mennyire arányos a növekedés, de pl T3-on 700% bónusz van, T6-on meg 3500%. Emellett mintha írtak volna olyasmit is korábban, hogy a legend drop esély is jelentősen növekszik a nehézséggel.

  A dropról (legyen az item, vagy bag): a minőség és tartalom már eldől eséskor. Mindegy hol nyitod ki. Erről is volt valami kék. vagy patch notes? Persze ez nem érint és nem érdekel annyira még, így lehet az “átfutom a szöveget” módszer a tört angoltudásommal nem teljesen rögzítette bennem a valós infórmációkat ezekről a kékekről. Ha így lenne, akkro utólagos elnézést a féligazságokért! :)

  edit: lehet erre gondoltam:
  “Okay, bit more info: Torment restricted Legendaries will not be able to be generated by the Blood Shard vendor. Difficulty setting will have no impact on the items generated from the vendor, which should help prevent situations where players start a new, higher difficulty game before spending their shards.”
  Akkro viszont tormenten belüli része a fenti megjegyzésemnek nem aktuális, vagy nem lelem a bluet hozzá. Mindenesetre az sejthető ebből a kékből, hogy a jobb legendary és set itemek tormenten eshetnek és “gamble”-val nem szerezhetőek.

  Reply

 • avatar

  C55.1mm0rt4l

  |

  [reply]@Dyingsoul (#11):[/reply]És az miért jó hogy torment 6on nyitod ki? ugy tudom legutóbbi patchnél kivették,már akkor eldől mi van benn,mikor megkapod,teljesen mind1 hol nyitod ki…

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@chasy (#8):[/reply]Én annyit tudok a dologról, hogy torment 6-on imperial gem is eshet belőle. Én torment 1-en összeszedtem zsákokat és 6-on nyitottam ki: 12-ből egyben volt így imperial. Ezelőtt tormentet 1-en szerzett és torment 1-en nyitott zsákokból soha nem esett imperial (kb 50-60 zsák).

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Professor J (#9):[/reply]Ennek valóban örülök,bár annyiból lenne szerintem szerencsés a normal-torment Chache megkülönböztetés,hogy ne legyen félreértés belőle,és járjanak tömegével sírni hogy “szétfarmoltam az életem normalon bagekkel,mégse találok upgrade-t”.De már ez is valami :)

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@chasy (#8):[/reply]Helyesen írtad, a bag tartalma eldől abban a pillanatban, ahogy megkapod, tehát ha normálon szerzed meg hiába vagy 70-s, még a sárgák se valami nagy számok, aki meg full legendary annak meg használhatatlan, max. betörni jó, szóval nem értem miért erőltetik a normal farmot cucc reményében, minél nagyon nehézségen tolod, annál jobb statok jöhetnek rá, pl. a fegyver nem 1900-2200 dmg-s hanem 2500-3000 dmg vagy afeletti, ha nagyobb tormenten nyomja az ember.

  Amúgy a videóra visszatérve, örülök a build diverzitás növelésének, bár korábban is volt ehhez hasonló dobálós build, nem sokan erőltették. Mondjuk az már szép hogy ilyen sebzés mellett is megvan a 11 milla toughnesse, ami már T1-hez nem árt.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@sweeping (#1):[/reply]Sajnos nem igazán éri meg…Ugye mindenki normálon bag-ot farmol aztán kinyitogatja tormenten a jobb loot-ért…Bár nem tudom hogy ez ér-e valamit,mert állítólag a bag tartalma a bounty teljesítése után már kiderül.De ha nem így van nagy kár.
  Én úgy motiválnám a Torment farmra az embereket,hogy normalon Normal Nephalem Chache (vagy mi) esne,experten expert stb…És nem attól függne hogy hol nyitod ki,hanem hogy hol szerezted.Mert az XP farmon kívül nem éri meg nagy nehézségen menni…Remélem rendbe teszik a reward-rendszert,mert eléggé kijátszható jelenleg.

  Reply

 • avatar

  Vorrhess

  |

  [reply]@Abiondi (#6):[/reply]Jaja leölte egy WoW kocka csapat :D De mint kiderült az eliteket átfutották csak. Diablo meg egy 4 fős csapatnak nem volt nagy szám leverni. A kezdő infernón az elitek voltak az igazán durvák.

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [author]Vorrhess (#5):[/author][quote]Ez a torment 5-6 szerintem olyan lesz ,hogy megjelenéskor, meg még utána se igazán lesz olyan karakter aki kényelmesen tudja majd farmolni top cuccokba.[/quote]

  Hejj, most eszembe jutott, a D3 megjelenése előtt amit mondtak: infernót végigtolni hónapok, fél év kérdése. Aztán megjelenés másnapján már több csapat is megölte.

  Reply

 • avatar

  Vorrhess

  |

  Ez a torment 5-6 szerintem olyan lesz ,hogy megjelenéskor, meg még utána se igazán lesz olyan karakter aki kényelmesen tudja majd farmolni top cuccokba. Hanem majd 4-5 hónap múlva egy nagyobb patchal jönnek be új legendaryk meg esetleg settek amik erősebbek lesznek.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  a 99% elérése lehet hogy bug.de megfelelő skillekkel, passzívval igencsak le lehet majd csökkenteni, ha nem is 99%-al..de ha már egy 70-et elérsz,az elég használható:)

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@Adam (#2):[/reply]Címbe írja hogy a játék hibáját használja ki, 99% CD reduction lol… Ez csak napok kérdése, és már bétában javítani fogják

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  Üdv,

  no ez már alakul,de a minap láttam 1 másféle buildet, szintén barbárt..nekem az jobban bejött:) és jobban is haladt az emberünk vele!:)

  http://www.youtube.com/watch?v=VpCJYF_Hpbw

  ehhez persze sok minden kell, de ahogy tapasztalom rengeteg olyan cucc esik, amik tartalmaznak cd reduction-t!:)))

  Végre kezdenek elmenni ebbe az irányba….nem véletlen “sírtam” miatta, hónapokkal ezelőtt….

  Ez a build sem rossz,de ahhoz képest milyen top cuccai vannak, elég lassan halad!:)

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Végig néztem, tetszett a videó, köszi :)
  1,1 m és battle rage sincs kapcsolva. Jó skilleket használt, jó gear, remek build, látszik dps-re gyúr rá, és így is alig sebződnek a szörnyek, akkor mi lenne egy elit packal, vagy egy championnal…
  Mire leveri azt a több milliárd életet…

  öhm, egy őszinte kérdés, ki a halál fog Torment VI-n játszani, azon kívül hogy kipróbálja mindenki aki tudja, és dicsekszik egy sort vele? A fokozatok ugye nem adnak most már magic findet, a játék viszont még mindig a farmolásról szól…

  Alapjátékban megérte az mp10 is, de itt mi motivál?
  Torment IV-n ugyan abban a gearban megölök legalább 3-4 elite packot, mire itt egyel végeztek, akkor most miről beszélünk :D? És xp se fog sokkal gyorsabban jönni, mivel arányosabban gyorsabban haladok és nem kell 10 percig verni egy packot… Akkor most mégis hol fog a többség farmolni?

  Vagy adnak magic findot fokozatonként, vagy elveszítette az értelmét a Torment VI én így gondolom momentán.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.