Kezdőlap Egyéb Loot/Bestiárium update

Loot/Bestiárium update

19
0
MEGOSZTÁS

Néhány újabb infó következik amelyekben szó lesz a lootról és néhány visszatérő szörnyről.
Egy újabb BluePost-ban azt írták a blizzesek, hogy a multiplayer rész loot rendszere kész.

Bashiok bluepost…
So right now in a multiplayer game I'll see my items drop, if I don't want it or can't use it I'll need to pick it up and then drop it at which time everyone can see it. Then I can of course ask in chat if anyone wants it. It's fairly straight forward, and by no means final, obviously.

To clarify “can't use” we don't plan nor have any armor items at the moment that are class specific – although the bonuses and stats may be better suited to a certain class – anyone can pick up any chest/shoulder/leg/etc item and wear it. However, there are some weapons/off-hand items that are class specific.

A loot annyiban lesz más, hogy ha többen játszunk partyban, akkor mindenki csak a saját dropját látja és ez után tudjuk eldobni/eladni stb. A kaszt specifikus páncélokról annyit, hogy nem tudnak annyi páncélt csinálni, hogy minden kasztnak legyen, viszont lesznek olyan itemek, amelyek csak bizonyos kasztoknak adnak bónuszokat.

Bashiok blizz avatara a battle.net fórumán megváltozott! Bővíthetjük a bestiáriumot két kis pokolfajzattal. Az avatar egy olyan szörnyet ábrázolt amely átélte a Diablo II-t és a D3-ban is jelen lesz. Na mi másról lenne szó mint kedvenc Den szörnyecskéinkről a Fallenről és Fallen Shamanról. Még animációt is adott nekünk kedves barátunk. A hitetleneknek még egy kis bizonyíték a törölt hozzászólásról: ITT
Szóval megnyugodhatunk. Kedvenc gusztustalan újraélsztő szörnyünk visszatér
http://d3db.com/static/uploads/bestiary/fallenshaman.gif

MEGOSZTÁS
Előző cikkItem Binding és Trade
Következő cikkBen Boos Interjú