Kezdőlap Egyéb Blizzard Theme Park Contest

Blizzard Theme Park Contest

12
0
MEGOSZTÁS

A Blizzard a jövőben megkezdi Theme parkjának építését, de ehhez tervrajzok is szükségesek. Hogy a park kinézete tényleg a fanok ízléséhez igazodjon, a Blizzard pályázatot írt ki négy kategóriában, a három külön szekció (Diablo,Starcraft, Warcraft) ill. az egész park tervének kidolgozására. A pályázatokat március 30-áig kell eljuttatni a Blizzardnak. A legjobb ötletek azon kívül, hogy a park részét képezik majd, az idei Blizzcon 2009 rendezvényen kerülnek kiállításra. A nyertes pályázatok alkotói értékes nyereményekben részesülnek (Wacom digitális rajztábla, Echoes of War CD csomag és STARCRAFT 2 BETA Kulcsok!!!). (Igen, nem csal a szemetek, S-T-A-R-C-R-A-F-T-2-B-E-T-A-K-U-L-C-S) 🙂

[quote=Blizzard]
What would you do if you could design the Blizzard Entertainment theme park of your dreams? Here's your chance to show us! We're inviting you to illustrate your own original Blizzard Entertainment theme park, complete with rides and attractions based on the Warcraft, Diablo, and StarCraft universes. The most creative and fantastic designs will receive prizes including StarCraft II beta keys, a chance to have their entry displayed at BlizzCon 2009, and more.

A Theme Park Contest hivatalos oldalát ITT, a szabályzatot pedig ITT találjátok meg. Sajnos ez csak only US contest, így nemcsak Magyarország, de egész Európa is kimarad a buliból.
 Ti vajon mit látnátok szívesen a parkban? Kellemes ringatózást párunkkal a River of Flame-n, Ghost céllövöldét, Maelstorm vízi hullámvasutat?

Forrás: