Kezdőlap Egyéb Az elhalálozások netovábbja

Az elhalálozások netovábbja

10
0
MEGOSZTÁS

Azt eddig is tudtuk, hogy a Havok fizikai motor, ami a Diablo III alatt fog duruzsolni, sok-sok lehetőséget rejt magában, amiket a Blizzardos srácok ki is használnak. Mint tudjuk, ez többek között magában foglalja a szörnyek elhalálozásának módját is. Az előző résszel ellentétben, minden egyes elpusztított mob véletlenszerű animációval fog majd a túlvilágra kerülni. Ezek nagy részét a fennt említett motor mozgatja majd, de lesz pár saját készítésű animáció is. Az, hogy miként viszi el ellenfeleinket a halál, sok tényezőtől függ, mint például a critical strike, speciális varázslatok, különleges képességek. Node mi a helyzet a lefejezéssel? Vajon csak a bossokat tudjuk lefejezni?

Bashiok válaszával sem nem megerősítette, se nem cáfolta a feltételezést.

Bashiok bluepost…

I think the videos Steel linked explain it pretty well. We do have both havok based and hand-crafted animations, and which of these is used is generally dependent on which monster it is. We have a few in there, like the skeletal summoner and grotesque, that have hand-made death animations and those will play through every time. But most monster death is determined by how they died. Was it a critical, was it a critical from a type of elemental damage, was a specific ability used that maybe kills them in a specific way, etc. etc.

            Which leads me to my next question – can we hope for dismemberment in Diablo III?
Bashiok: Does decapitation count?

Blizzardos blueposterünk elmagyarázza, hogy az egész attól függ, hogy melyik szörnyet öljük meg. Vannak olyanok, pl. a skeletal summoner és a grotesque, amik saját animáció alapján halnak meg, és mindig ugyanaz fog lejátszódni, akárhányszor öljük meg őket. Ám a legtöbbjüknél a fennt, a teljesség igénye nélkül felsorolt tényezők határozzák meg a halálnemet. Arra a kérdésre, hogy lefejezhetjük-e majd a sima, mezei mobokat is, Bashiok kérdéssel válaszolt. Számít a lefejezés? Nos, számít?

Forrás: