Kezdőlap Egyéb Globe-ális probléma

Globe-ális probléma

19
0
MEGOSZTÁS
A tegnapi napon felmerült egy kérdés a Battle.net fórumán. Mi lesz akkor, ha maximális életerő mellett akarunk felvenni egy healing globeot? A kérdést feltevő fórumozó aggodalmát fejezte ki a feleslegesen földön maradó gömbökkel kapcsolatban. Azt kifogásolta, ha esik egy globe, amikor épp nem tudunk vele mit kezdeni, mert erejünk teljében vagyunk, akkor ott kell hagynunk. De mi van akkor, ha később szüksgünk lenne rá, ám akkor éppen nem pottyan? Ekkor két lehetőségünk lenne: visszamegyünk a hátrahagyott gömböcskékért, vagy szembenézünk a ránk váró szörnyekkel, hátha ők majd dobnak – feltéve ha nem halunk bele a próbálkozásba a kevés életerőnk miatt. Mindezek elkerülése végett, mi lenne, ha egy rövid ideig magunknál tarthatnánk egy minimális készletet belőlük? Természetesen nem cipelhetnénk akármeddig, egy idő után eltűnne, ha nem használjuk fel őket. Bashiok nem volt rest válaszolni.

Bashiok bluepost…
Yeah the idea of picking up health globes while at already full health and having them still provide some type of benefit has been an idea bouncing around these halls for quite a while. If I were a bettin' man, and I'm not because I'm horrible at it, I'd reckon that there might be something we do with that.

I play a decent amount of TF2 so I'm sort of partial to the medic-style overheal that then slowly ticks down over time. It could work. It may also be completely unnecessary.

Anyway, the barbarian has to concern himself with health quite a bit more than the witch doctor or wizard being melee and he has skills in his tree that both increase the chance of health globe drops and their 'benefit'. So, right there you can see there are ways to increase orb drops, and that's outside of other leeching type skills, regen skills, etc.

Again, we're not trying to create an aggravating experience. If it's a common issue that you have to run around nearly dead hoping and praying for an orb drop, then we probably messed up somewhere. Or maybe you're terribad at the game. We'll have to wait and see.

Bashiok a barbárral példálozik. Neki például sokkal jobban oda kell figyelni az életerejére, mit például a Witch Doctornak, vagy a Wizardnak, mivelhogy közelharcos karakter. Éppen ezért, lesz neki egy olyan képessége, ami növeli az globeok esésének esélyeit és azok hatását. Ebből látszik, hogy sokféle megoldás létezik még a különféle képességeken, mint pl. a regenerálódáson kívül.

Kihangsúlyozza, hogy nem szeretnék, ha a játékélmény bosszantó lenne. Ha végeredményül mindenki rohangálna félholtan, és imádkoznak, hogy essen végre egy globe, akkor az azt jelentené, hogy elszúrtak valamit a fejlesztésnél. Várnunk kell, és majd meglátjuk mi lesz.

Megjegyezte továbbá, hogy a falakon belül már egy jóideje fel van dobva a kérdés a gömbök elraktározhatóságáról, és ha fogadnia kéne, akkor arra tenne, hogy valószínűleg fognak valamit kezdeni a kérdéssel.

Forrás: