Kezdőlap Egyéb Megújult a Blizzard Honlapja

Megújult a Blizzard Honlapja

10
0
MEGOSZTÁS
Megújult designt kapott a hivatalos Blizzard honlap, amire már rászolgált is, hisz mostmár sokkal jobban is néz ki, amellett, hogy megtartotta a felhasználóbarát mivoltát. Az oldal 5  nagyobb részre tagolódik:

  • Games szekció, mely a már megjelent és a készülő játékokkal foglalkozik, trailerek, artwork-ök, screenshotok és rengeteg információ egy helyen.

  • Company szekció, melyben a Blizzard Entertainment-t, mint vállalatot ismerheted meg, karrierlehetőségek, sajtóközlemények, cégprofil, alapelvek stb.

  • Community (közösség) szekció, mely tartalmazza a különböző versenyeket, a Blizzard Insidert (e-mailes hírszolgáltatás), a fan art galériát, a Blizzcast-t és a hivatalos fórumokat is.

  • Support részleg, mely a nap 24 órájában rendelkezésedre áll (webform, telefon), ha bármilyen problémád akadna a Blizzard játékok valamelyikével.

  • Store, itt költheted pénzedet Blizzardos relikviákra, játékokra, naptárra, könyvekre, akciófigurákra, plüss murlocra, társasjátékra, stb-re.

[quote=Blizzard]
Welcome to the newly redesigned Blizzard.com! Featuring a brand-new design, this website is the focal point for all official Blizzard Entertainment news, press releases, and much, much more.

  • Games section: The updated games section includes links to our current projects as well as detailed information for all of our previously released games, including trailers, screenshots, concept art, wallpapers, and more.

Explore the new website now.

Forrás:

MEGOSZTÁS
Előző cikkTyrael Topic 3.
Következő cikkFemale Monk