Kezdőlap Egyéb A titokzatos ötödik Class továbbra is titok marad

A titokzatos ötödik Class továbbra is titok marad

11
0
MEGOSZTÁS
Bashiok nemrégiben kiadott kékpostjából kiderül, hogy az eddig be nem jelentett karakter kilétét továbbra sem kívánják a rajongók tudomásásra hozni, annyit  azonban elárult, hogy egy már a tervezés korai szakaszában meglévő classról van szó. A bizonyos karakterosztályt akkor félretették, de most, hogy újra elővették, már nem olyan, mint amilyennek tervezték, így teljesen újra kell alkotni, szóval van vele munka bőven.

Bashiok bluepost…
Well the game was originally announced with the barbarian and Witch Doctor. BlizzCon ‘08 saw the announcement of the wizard (at BlizzCon, not three weeks after), and BlizzCon ‘09 saw the announcement of the monk.

The fifth class was something that was decided early on, but after continuing to work on the game and the other classes it just wasn’t up to standards any longer. So it’s back on the drawing board.

We only have one class left to reveal, it’s sort of a major card we can still hold close to the vest. While development doesn’t depend on our plans to reveal it, we definitely aren’t going to tell everyone what it is just because we know what it’s going to be.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az utolsó karaktert csak a játék megjelenésekor fogjuk megtudni, vagy a jövő évi Blizzconon, vagy egyéb jelentős rendezvényen, addig is lehet agyalni, vajon mi lesz az ötödik class.

Forrás: