Kezdőlap Egyéb Nem lesz Hostile mód

Nem lesz Hostile mód

20
0
MEGOSZTÁS
A Diablo 3 PvP-jéről eddig nem nagyon mondtak semmit, azonban Jay Wilson annyit elárult a Gamespynak, hogy a korábbi Diablo játékokhoz képest több figyelmet kap a PvM (Player versus Monster) mellett a PvP (Player versus Player), de hogy ezt hogy fogják megoldani, még nem tudni. Ezenkívül a Hostile (ellenségeskedés opció) nem lesz benne a játékban, mert nem akarják azt, hogy partyzol valakivel, vagy a barátaiddal, az kimegy a waypointon, bekapcsolja a PvP üzemmódot, visszamegy, majd agyonveri társát vagy társait.

[quote=Jay Wilson]
In the original Diablo and Diablo II PvP was just kind of a switch people turned on and there was no real formal support for it so that's something we want to change but we have not exactly decided how we are going to do that.

We'd like there to be a dedicated PvP mode, and we'd like to move away from [how it worked in previous Diablo games] where players just enabled PvP.

… we do not allow the 'hostility mode' that Diablo II had where you can go into town, go hostile, pop back through a town portal, and insta-kill your friend.


Kíváncsi vagyok hogy oldják meg a PvP-t, mert nem szeretem a PK (Player Killer)-kat, akik tönkre tezik a másik játékos szórakozását, főleg, ha HC karakterről van szó.Vajon hogy lehetne kizárni a PK-kat, de ettől függyetlenül megoldani azt is hogy , akik szeretnének, azok tudnának egymás ellen harcolni?

Forrás: