Kezdőlap Egyéb Közös Account Stash a Diablo 3-ban?

Közös Account Stash a Diablo 3-ban?

17
0
MEGOSZTÁS
A Torchlight igazi Diablo klón, rengeteg hasznos újítással mint pl. a közös account stash, (láda) mely lehetővé teszi, hogy a felhasználó a karakterei itemeket adhassanak át egymásnak.Ez feltűnt egy Diablo rajongónak is, így Bashioknak megemlítette az ötletet, hogy lehetne ilyen a Diablo 3-ban is. Bashiok ismét nem késlekedett a válasszal. Minden ötletet szívesen fogadnak, és amennyiben tényleg értelmesnek bizonyulnak, a fejlesztők megvizsgálják, hogy milyen hatása lenne a Diablo 3-ra. A játék bejelentése óta többször említették, hogy szeretnék megkönnyíteni az accounton belüli tárgyak cseréjét, többek közt a közös account stash ötlete is felmerült.

Bashiok bluepost…
We all play a lot of games so it's without question that if someone finds a feature in some game they enjoy, or encounters something especially cool, we'll see if it could work for us.

We've said since announcement that we want to make sure you can get items to other characters quickly and safely. It could take any number of forms, an account-shared stash is one option we've talked about.

Szerintem a közös account stash nagyon hasznos lenne, mind single- mind multiplayerben, hisz ami az egyik karakterednek nem biztos, hogy használható tárgy, az a másiknak lehet kelleni fog később, és nem kell multiboxing (ami tiltott), meg megkérni a havert hogy maradjon bent a szobában, míg beloggolsz a másik karakteredre. Szerintetek is hasznos újítás lenne a közös account stash?
 

Forrás: