Kezdőlap Egyéb Starcraft 2 Béta kulcs Nyereményjáték

Starcraft 2 Béta kulcs Nyereményjáték

15
0
MEGOSZTÁS
A Diablo3.hu nyeremény játékot hirdet a mai este folyamán, 9 és 10 óra közt. Hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon, ezért a játék részleteit este 9 óra előtt 10 perccel teszem ki.

Főnyeremény 2, azaz kettő darab Starcraft 2 Béta kulcs.

sc2beta logo.jpg

Update 1:

Elnézést mindenkitől, de  a 3 kulcs 2-re módosult, időközben bejelentkezett érte egy közeli barátom. Viszont a két kulcsot garantálom.

Update 2:

Szabályzat:

  • Feladat: Néhány értelmes mondatban leírni a véleményed a Diablo 3-ról az eddig megjelent információk alapján. A levél témája: DIABLO 3 FTW legyen. A levélnek továbbá tartalmaznia kell még a fentebb említetten kívül: Neved, Korod,és hogy mióta játszol Blizzard játékokkal.
  • Az e-maileket a professorj.sc2blog@gmail.com-ra várom. A verseny időpontja: 2010: május 2. este 9-10 óra közt, tehát aki 9 előtt és 10 után küld e-mailt az nem vesz részt a versenyben. Remélem elég világos voltam. Mindenki csak 1, azaz egy e-mailt küldjön, aki többet küld vagy több e-mail címről, szintén diszkvalifikálva lesz.
  • Eredményhirdetés még az este folyamán.

Update 3:

  • Ezennel a játékot lezárom. 5, azaz öt darab e-mail érkezett. Elolvasom őket, aztán egy random sorrend generáló segítségével kisorsolom a nyerteseket, így nem mondhatjátok azt hogy szubjektívan döntöttem, és diszkrimináltam bárkit is. Eredményhirdetés 22:30-kor.

Update: 4:

D3huSc2betaversenyeredmeny.JPG

A két szerencsés nyertes tehát: Kállai Gergely és Juhász Viktor. A Starcraft 2 béta kulcsokat 10 percen belül postázom.
Â