Kezdőlap Hírek Esti leek

Esti leek

32
0
MEGOSZTÁS

Teljesen spekulatív és semmilyen felelősséget nem vállalhatunk a valódiságával kapcsolatban, de emlékeztek még a tavalyelőtti képre? A Blizzard projecteit osztotta szét megjelenés szerint a következő pár évre, negyedéves részletességgel. A mostani apropó, hogy a WoW brazil honosítása megjelent  – és lám – abszolúte a “kiszivárogtatott” menetrend szerint. A mi szempontunkból ez azért érdekes, mert a Diablo 3 megjelenését a 2011 Q4-es szegmensbe helyezi a táblázat.

Természetesen ebből semmi nem következik, hiszen ha kvázi helyes információkat is tartalmaz a kép, akkor is a legjobb indulattal is csúszhat magához képest a Blizzard. Többször is elhangzott, hogy a játékot szeretnék még ebben az évben megjelentetni. Azonban az év végi megjelenés megköveteli a béta teszt minél hamarabbi indítását. Ahogyan azt már egy korábbi posztban is írtuk: legalább 4 hónapos béta időszakot szoktak volt tartani és most sem indokolja semmi, hogy ettől eltérjenek.

Tehát ha számbavesszük a sok egyfelé mutató jelet, akkor a várakozásoknak megfelelően a Q3-as értékelő során talán egy augusztusi indulású béta bejelentésnek örülhetünk és az októberi Blizzconon pedig a végleges játék év végi megjelenését kapjuk ajándékba. Ámen.

A Diablo 3 témától kicsit elrugaszkodva, de ha távolabbra tekintünk az időben a  csak “next gen mmo”-ként elhíresült Titan project megjelenését találjuk. Talán nem annyira vad elképzelés, hogy a Blizzcon során valamit csepegtetnek a rajongóknak, hiszen mire is várhatnánk megint éveket, ha már a Diablo 3 béta beindul?

Forrás:

Via FS