Kezdőlap Hírek Grab Bag #17

Grab Bag #17

26
0
MEGOSZTÁS

Maradjunk a démonoknál.

  • Frozen Mages: Ezekkel a lényeket a második Act alatti kritpákban találkozhatunk. Általában nagyobb csontváz tömeg közelében tűnnek fel. Nem tisztázódott, hogy valamiféle láthatatlanná tevő képességük van, vagy teleportálással érik el az optimális lőtávot, de mindig a karakter közelében bukkannak fel. Ekkor ice ballokat (jéglabdákat) lőnek egyszerre több irányba, amik megfagyasztják és lelassítják a karaktereket. Ugyan nem sebeznek nagyot, de a rengeteg közelharci csontváz között nehéz lelassítva ügyesen navigálni. Páran úgy gondolják, hogy a Frozen Mage-ek  hasonlítanak a Diablo 2 vámpírjaira, akik actonként egyre több képességet kaptak. Létezik egy másik alfajuk is: a Poison Mage. Ők gyakorlatilag ugyanazt csinálják, csak a jeget méregre cserélték és a halál animációjuk is eképpen változik.

  • Malformed: Hatalmas, torz, óriás szerű lények, rengeteg szájjal a testük különböző részein. Mozgásban még nem láthattuk őket. Először a 2009-es Blizzconon tűnt fel róluk kép, de a kinézetükön kívül semmit nem tudtunk meg. A hatodik Blizzcaston végül beszéltek róluk egy keveset, de a nevükön kívül nem kaptunk érdekes információt. A rajongók úgy gondolják, hogy Goatmanekből mutálódott démonok így ezeknek a közelében kell majd keresni őket.
  • Claw Viper: Ezek a hüllő szerű lények is a második Actban tűnnek fel és nagyban hasonlítanak az előző részben szereplő névrokonaikhoz. Jelen részben teljesen a közelharcra hagyatkoznak, senki sem látta még az előző Diablokban rájuk jellemző chargeoló támadást (ettől függetlenül lehet hogy van nekik). Egy új képességgel is gazdagodtak: amíg a viperek mozdulatlanok maradnak, láthatatlanok, így félelmetes rajtaütéseket képesek végrehajtani. Eddig két ismert alfajuk van: a Serpent Magus és a Tomb Viper, de hivatalos bejelentés még nem érkezett a szörnyekről.

Hoppá, kifogytunk a démonokból, pedig azt hittem mára is jut négy monszta. Sebaj, holnap jön a kárpótlás!

Forrás:

MEGOSZTÁS
Előző cikkEsti leek
Következő cikkKihívásra vágysz?