Kezdőlap Hírek Frissült a Blizzard EULA-ja és a Support site a Paypal fizetési móddal

Frissült a Blizzard EULA-ja és a Support site a Paypal fizetési móddal

29
0
MEGOSZTÁS

Frissült a Blizzard EULA-ja (végfelhasználói szerződése) valamint a Support részleg is a Paypal fizetési mód részletes leírásával.

 

Utóbbit egyszerűen a Battle.netes accounton keresztül a Settings (beállítások), azon belül is a Payment (fizetési) Settings menüpontban lehet. Ezek után átirányít a Paypal oldalára, ahol bejelentkezve el kell fogadni egy az elektronikus kommunikációra vonatkozó irányelvet, és már hozzá is rendeltük a fizetési módokhoz a Paypal számlánkat.
 
Az e-balance számlánkat minimum 1 brit font befizetésével maximálisan 172 brit font pénzmennyiségig terhelhetjük meg. Ez az értékek nem véglegesek, a Blizzardnak jogában áll, hogy ezeket bárminemű értesítés nélkül megváltoztassa. Jelenleg három valuta bármelyikét (Euro, Brit Font, és/vagy Orosz Rubel) tölthetjük fel ill. használhatjuk kizárólag a Battle.neten kapható termékek ill. fizetős szolgálatatások igénybevételére.

A számlán található összegért az account tulajdonosa vállal felelősséget végezzen vele  bármilyen legális vagy illegális tevékenységet. Amennyiben a tulajdonos azt érzékeli, hogy feltörték az accountot és visszaéltek a számlájával, jeleznie kell azt a Blizzard felé. Ha ezt nem teszi meg az account jogszerű tulajdonosa akkor a Blizzard nem küld válasz e-mailt, hogy tudnak erről a problémáról, és a számlán lévő összeg nem lesz zárolva, ellenkező esetben a számlán lévő összeg zárolásra kerül, és addig, amíg visszakerül az account irányítása a felhasználó felé és jelszót változtat nem férhetnek hozzá a számlán levő összeghez.

 

Amennyiben vásárlás kerül sor a Battle.neten keresztül és az véglegesítve lett, akkor  köteles az account tulajdonosa kifizetni a megrendelt árut szolgáltatást, ez idő alatt a Blizzard zárolhatja az összeget, míg a tranzakció le nem zajlik és a kifizetés meg nem történik.

 

Ezenkívül kiemelném az alábbi  tételt: Abban az esetben ha bármilyen módon felelős az illető más Accountjának a veszélyeztetéséért/feltöréséért, Blizzard fenntartja a jogot hogy megvonja az ilyen módon szerzett anyagi javakat, valamint felfüggessze a hozzáférését a Blizzard által nyújtott szolgáltatásokhoz, mint a játékon belüli aukciós ház, az account önmaga és/vagy fel is jelenthet jogi úton. Szóval nem érdemes játszani a rosszfiút senkinek sem, mert megjárja.

 


Blizz EULA


 


Paypal Support Article


 
Forrás: