Kezdőlap Béta További Béta kulcsokat osztottak ki

További Béta kulcsokat osztottak ki

19
0
MEGOSZTÁS

Két nappal ezelőtt újabb adag bétakulcs került kiosztásra. Bétával kapcsolatban Zathym válaszolt arra a kérdésre, hogy a zárt béta helyett miért nem nyitják meg a béta kapuit minden játékos számára: “Egyáltalán nem lenne célravezető a béta, ha bárki játszhatna vele, hiszen ahelyett, hogy rövidülne a fejlesztési idő, az ellenkezője történne. Megértjük, hogy mindenki ég a vágytól, hogy játszhasson a játékkal, de ahelyett, hogy a játék tartalmából csak egy kis darabkát adnánk, inkább azt szeretnénk, hogy a teljes játék jusson el hozzátok.”

That’s just not the purpose of a beta. It’d be very counterproductive for us to try and open testing up to anyone who wants in. You suggested it’d buy us time, but it’d actually achieve the opposite. We understand that threads like this only come about because people are anxious to play the game. We want to make that happen rather than trying to provide people with open access to a small fragment of the game’s content.
forrás

Sajnos EU kulcsokat most nem osztottak, ezzel kapcsolatban Bashiok Tweetelt: “Fogunk osztani EU kulcsokat, de a jelenlegi béta teszt NA (eszak-amerikai) hardverről fut, ezért a meghívók többsége észak-amerikai játékosoké.”

There will be, but the current Beta test is only running on NA hardware, so the vast majority of invites will be for NA players

Ezt a Tweetet maga Bashiok törölte később, valószínűleg azért, hogy a játékosok újabb fricskáit elkerülhesse.

Forrás: incgamers