Kezdőlap Hírek Diablo III titkos pálya!

Diablo III titkos pálya! [SPOILER]

4141
0
MEGOSZTÁS

A Diablo III elődjéhez híven szintén rendelkezik titkos pályával, ami Whimsyshire névre hallgat. Megmutatjuk, hogyan juthattok el a titkos pályára, továbbá ebben a hírben találhattok lejjebb egy videót is, de mivel ez elég nagy spoiler, ezért csak a hírre kattintva lehet megtekinteni.

Ahhoz, hogy bejussunk a titkos pályára, szükségünk lesz egy bizonyos Staff of Herding nevű tárgyra. Ezt a botot a kováccsal tudjuk legyártatni, ezért először is meg kell szereznünk a receptet hozzá, amit normal fokozaton Izual dobhat. Minden nehézségi fokozathoz külön staff kell, de ezek visszafelé kompatibilisek a nehézségi szintekkel. A nightmare, hell, inferno fokozat receptjeit már nem Izualtól kell beszerezni, hanem Act IV The Prime Evil – Enter the Crystal Arch küldetéshez érve lehet megvásárolni Gorell the Quartermaster nevű árustól, aki a gyógyító és followerek közelében álldogál. A normal nehézségi szinthez mindössze 6 különleges tárgy kell hozzá, amik a következőek:

  • Black Mushroom —  A Cathedral  legelső szintjén egy szobában található meg (ritkán).
  • Wirt’s Cowbell — Act II árusa árulja 100,000 gold-ért.
  • Liquid Rainbow — Mysterious Cave-ben a Mysterious Chest-ben található, Act 2 Oázisában. Meg kell menteni egy öreg embert, aki kinyitja nekünk a ládát.
  • Gibbering Gemstone — Act 3, Caverns of Frost-ban random módon dobhatja Chiltara. Azon a helyen van ez a barlang, ahol az ostromgépekkel kell harcolni. Ha úgy értek a barlang végére, hogy nem találkoztok Chiltara-val, akkor elölről kell kezdenetek (random spawnol).
  • Leoric’s Shinbone — Leoric’s Manor kandallójában találhatjáható (ritkán).
  • Plan: Staff of Herding — Act 4-en Izual dobhatja random módon. A receptet Haedrig-nek kell megtanítani.

Ha megvan a Staff of Herding, akkor a következő bothoz már csak a receptre van szükségünk és némi goldra.
 

Most pedig következzenek a videók:

[youtube -BgOeK72jSs#! 600 350]

 

[youtube JeQzJC-vS40 600 350]

forrás: incgamers