Kezdőlap Hírek Jay Wilson szerint az Aukciós ház rontja a játékélményt

Jay Wilson szerint az Aukciós ház rontja a játékélményt

27
0
MEGOSZTÁS

Nemrégiben a Joystiq kapta el egy rövid interjú erejéig Jay Wilsont, a Diablo 3 korábbi “atyaúristenét”, aki szerint az aukciós ház rontja a játékélményt, hisz kb. napi 1 millió játékos használja az AH mindkét formáját, és ennek több, mint fele rendszeresen, nem csak hébe hóba.elveszi. Az aukciós házak használata elveszi a figyelmet a játék eredeti céljától, vagyis az öldökléstől. Ráadásul a gold alapú AH jobban árt a játéknak, hisz azt többen használják, mint az RMAH-t, így az árak is sokkal jobban változnak. Megtehetnék, hogy törlik az AH-t a játékból, de ez nem ilyen egyszerű döntés, hisz még azt sem tudják, hogy a játékosok milyen arányban szeretik/utálják az AH-t, így a döntés következményei kiszámíthatatlanok lennének. A fejlesztők lázasan dolgoznak  egy elfogadható megoldáson, de részleteket nem árult el ezzel kapcsolatban.

 

But he said that once the game went live, Blizzard realized it was completely wrong about those last two points. It turns out that nearly every one of the game’s players (of which there are still about 1 million per day, and about 3 million per month, according to Wilson) made use of either house, and that over 50 percent of players used it regularly. That, said Wilson, made money a much higher motivator than the game’s original motivation to simply kill Diablo, and “damaged item rewards” in the game. While a lot of the buzz around the game attacked the real money Auction House, “gold does much more damage than the other one does,” according to Wilson, because more players use it and prices fluctuate much more.

“I think we would turn it off if we could,” Wilson said during his talk. But the problem is “not as easy as that;” with all of Blizzard’s current players, he says the company “has no idea” how many players like the system or hate it.

 

Forrás: