Kezdőlap Hírek Daráló 3

Daráló 3

46
0
MEGOSZTÁS

Streamlogo

Sikeres streamsorozatunk 3. része a szokásos időpontban pénteken 18:30-kor fog kezdődni és 22:00-kor ér véget. Ez alkalommal lesz egy kis AH-zgatás Fishy módra, amit érdemes lesz figyelemmel követni, mivel ő profi AH guru, ezen felül lesz még egy kis Demonic Essence farmolás is vendégjátékosokkal.

Örömmel mondhatom, hogy a nézőknek köszönhetően további felajánlások érkeztek: Fege 500 millió, DMS 100 millió goldot ajánlott fel a játékosok közötti szétosztásra! Ennek az összegnek a felét, 300 millió goldot a Daráló 3-ban, a többit a későbbi műsorokban fogjuk szétosztani 3 ember között (100m emberenként).

Ezen felül fogadtuk még Gibellini és Strange felajánlását is: 20 millió goldból felgearelik egy szerencsés ember egyik kariját, mivel sokan küszködnek olyan problémákkal, hogy nem tudják megfelelően elosztani a goldmennyiséget egy teljes felszerelés esetén az egyes itemekre.

Aki további felajánlásokat szeretne tenni honfitársainak segítése érdekében, azok kétféleképpen továbbíthatják felénk adományaikat:

  • Fish-nek üzenetet írnak Twitch.tv-n: a twitch-en való bejelentkezés után az üzenetekre kattintva új üzenetet címeznek “Fishy_HDTV“-nek (idézőjelek nélkül), tárgynak pedig írjátok meg, hogy “D3 adomány”.
  • E-mailt írnak nekem: dyingsoul@diablo3.hu

Sajnos a Daráló 3-ban én nem tudok részvenni ez alkalommal, így Fish egyedül fogja vezetni illetve némi baráti segítséget fog kölcsönözni friend listjéről.