Kezdőlap Hírek PTR Patch 2.2.0: Második forduló

PTR Patch 2.2.0: Második forduló

30
0
MEGOSZTÁS

Tegnap este bekerült az új Patch 2.2.0 PTR-re sok új és félelmetes változással. Az új goblinok már hívódnak lefele az új legendary gemek már bent vannak sok legendary item kapott buffot sokat közülük átalakítottak vagy még jobbá tettek, valamint javították az auto-pickup rendszert.

Egy hatalmas nagy közösségi buff van jelenleg is aktiválva!

Párosával jönnek a goblinok, kétszer annyi blood sharp, 2000%-os Legendary find, +300%-os tapasztalati pont.

kékptr2.2.0

 

Új Guardian: Hamelin The Rat King

Hamelin the Rat King a BlizzCon demóján volt látható, mint a Ruins of Sescheron Guardian-je. A Ruins of Sescheron természetesen még nincs kész, de a Blizzard úgy érezte, hogy nincs oka, amiért visszatarthatná Hamelin the Rat King-et. Így be is rakták PTR-re amíg elkészülnek az új mappal.

Feltételezem, hogy ez a Guardian is véletlenszerűen fog megjelenni. Sok Rift és GRift után én jó, ha egyszer láttam egy Act5 -ös mappon.

Ahogy a BlizzConon is láthattuk a Hamelin the Rat King egyfajta forgó támadást végez. A földből kisebb rágcsálókat hív elő, amik rohangálnak bár igen könnyű leszedni őket. Poison Nova típusú támadásai vannak.

Pár kép a Guardian-ről:

ratking1

ratking2

ratking3

 

Különleges képessége, hogy akadály falat húz körénk (amiből még Vault-tal sem lehet kimenni) és még több rágcsálót idéz meg.

 

A barbár az Isten újra!

Szinte az összes változás pozitív volt a Barbár részéről. Örült neki rendesen, forgott is a buffokkal és az Immortal King’s set-tel. Sokan mondták, hogy a Blizzardnál ezeket nem tesztelték le, nincsenek kiegyensúlyozva! Meg is lett az eredménye: a Barbár a csúcsra tört méghozzá Greater Rift 60-al!

barb60

 kékbarb

Új Treasure Goblinok

Sajnos a 2000%-os drop rate ellenére sem találkoztam túl sokszor az új goblinokkal. Egyetlen egyszer találkoztam a Gilded Baron nevezetű új goblinnal ami csak aranyat dobál. Se itemet, se craftoláshoz való alapanyagot. Semmit. Csak goldot. Amikor meghalt szökőkút szerűen tör ki belőle az arany. Épp Torment 1-en játszottam az új karakteremmel, amikor megtaláltam. 1,5 és 1,7 millió közötti gold kupacot szedtem össze. Nem is rossz!

 

Naglering’s Lunatics

A Naglering kapott egy új Legendary opciót. Kicsit értelmetlen a másodlagos Magic Find opció rajta, de a gyűrű leidéz egy Fallen Fanatic-ot 10-15 másodpercre. Kékes feketén néznek ki ezek a kis lények és igen halkak (a Puzzle Ring goblinnal ellentétben). 5m körzetben nekirohannak az ellenfélnek és felrobbannak. Ez a távolság a Demon Hunter Evasive Fire generator képességének a távolságával egyezik meg. Ha a városban állunk egy darabig, akkor egy kisebb fatties army-t idéz le.

feketebe

feketebe2

feketebe3

Minden solo Greater Rift után kapunk +10 Blood sharp cap-et. Grift 10-nél 100-at, Grift 50-nél már 1000-et. Jelen pillanatban ez így néz ki (gyors Grift 16 után):

bloodsharp

Forrás:

diablo.incgamers.com