Kezdőlap Hírek Hamarosan véget ér Season 2 + elkezdődött Season 3 PTR-en

Hamarosan véget ér Season 2 + elkezdődött Season 3 PTR-en

50
0
MEGOSZTÁS

A Blizzard tegnap délután posztolt egy kéket, amely Season 2 végéről szól. Konkrét időpont még nincs. Season 2 és Season 3 között 2 hét átfutási idő lesz.

 

Capture

 

Én is azok közzé tartozom, akik szerint Season 1 túl hosszú volt, de ez most valahogy túl hamar véget ér. Február 13-án kezdődött el Season 2, ami még egy hónapja sem volt.  Season 1 öt hónapig tartott, de én úgy gondolom, hogy Season 2 körülbelül 3 hónapig fog tartani. Így mindenkinek van ideje, hogy felszerelje rendesen main karakterét, kipróbálja az újításokat PTR-en, teszteljen pár különböző buildet stb.

 

Úgy tűnik a Blizzard gyorsabb fokozatra kapcsolt. Nem látom, hogy mi értelme lenne ennek a 2 hétnek, ha utána 2 hónap múlva véget ér a Season. Ez arra enged következtetni, hogy Season 2 talán 2 hónapig fog tartani vagy még addig sem. Úgy tűnik, hogy túl korán érne véget? Vagy pont jó? És miért jelentették ezt be, ha még nem számíthatunk Season 2 végére?

 

Update1: Season 3 teszteléséig PTR-en minden karakter összevontak (non-Season-ösek lettek). Az eddig megszerzett Paragon pontokat és itemeket nem kapjuk meg. Csak úgy lehet Season only-s karakterünk PTR-en, ha kezdünk egy újat teljesen a 0-ról.

Update2: Ha Season 3-mas karakterrel akarunk játszani PTR-en, akkor sok technikai problémába ütközik a szerver. 1 óra alatt kétszer is megpróbáltam belépni, de karakterbetöltésnél ezt a hibát kaptam:

 

Képkivágás

 

Forrás:

diablo.incgamers.com