Kezdőlap Hírek A barbárok szomorúak – Mortick’s Brace törölve

A barbárok szomorúak – Mortick’s Brace törölve

79
0
MEGOSZTÁS

Sajnos a Mortick’s Brace túl jóra sikerült. Nevalistis azt mondta, hogy nem voltak megelégedve ezzel a tárggyal ezért inkább kiszedték a 2.2.0-ás javításból és talán egy későbbi javítócsomagban visszatérhet majd – ez a helyzet PC-n. Konzolon azonban még nem tűnt el teljesen: előző hírünkben írtuk meg, hogy egy javítócsomag keretében távolítják el a droplistából. Ez azt jelenti, hogy ha nem kaptuk meg még a hotfixet akkor még akár eshet is a konzolosok esetében. Azok akik konzolon megszerezték már nincs mitől tartaniuk ugyanis a már kiesett bracerek nem fognak törlődni a hotfix hatására sem.

Morticks-Brace

Otherwise I’m wondering how we on console can get it but not PC players?

We weren’t totally happy with the final iteration of Mortick’s Brace on the PTR, so we decided to hold off on releasing it with patch 2.2.0. While the item was successfully removed from the patch for PC, it was not removed from the patch for PlayStation 4 or XBox One. This was not intended.

To correct this, we recently issued a hotfix for PS4 and XB1 to disable Mortick’s Brace from dropping. This hotfix is now live for both platforms in all regions. (Please note that the hotfix will not remove any existing Mortick’s Braces from players’ inventories; it will only prevent new versions of the item from dropping.) We may revisit this item in a later patch.

We apologize for any confusion, and thank everyone for their reports.