Kezdőlap Hírek Minden a Season 4-ről

Minden a Season 4-ről

254
0
MEGOSZTÁS

Miközben a 2.3.0-ás javítócsomagot várjuk izgatottan, arra is kíváncsiak vagyunk, hogy a Season 4-ben milyen conquestekre és egyéb újdonságokra számíthatunk. Ahogyan azt már korábban is megszokhattuk, a Season 4-ben résztvevő játékosok Season exkluzív Legendary itemekre, kozmetikai jutalmakra és transmog effektekre számíthatnak. Ezekről részletes leírást találhattok ebben a cikkben, mindemellett bemutatjuk a vadi új Season Journey kezelőfelületet is.

season 4 preview

 

123

 

Season Journey kezelőfelület

A Sanctuaryban bejárt utad különleges, nephalem! Annak érdekében, hogy jobban nyomon követhesd az elért eredményeidet, az újonnan érkezőket útbaigazíthasd és hogy játékostársaid eredményeit jobban összehasonlíthasd, létrehoztuk számotokra a Season Journey-t.

Ez a nagyszerű eszköz a 2.3.0 javítócsomagtól a főmenüben kap helyet, amennyiben épp egy szezonális hőst választ ki a játékos. Nagy segítségetekre lesz abban, hogy könnyedén nyomon követhessétek a Seasonben elért eredményeiteket. Megnyitása után a játék kihívásai  fejezetekre  és tierekre bontva tárul elétek.

chapters

A fejezetek kihívásait úgy terveztük, hogy a legtöbb játékos teljesíthesse ezeket. Azok akik így is tesznek, egy teljesen új petet és portrét kapnak. A Tierek viszont igazán próbára teszik a játékosok tudását, ezek teljesítése újabb és újabb portrét ad jutalom gyanánt, mely hűen tükrözi majd az adott seasonben elért eredményeket.

pet

 

123

 

Új Legendary itemek

 

A Season 4 izgalmas, új Legendary itemeket is hoz magával, ilyen például a  Bane of the Stricken legendary gem, és egyéb kaszt-specifikus tárgyak, mint például a  Dishonored Legacy és a Sacred Harness. Nem akarjuk elrontani a meglepetést, ezért nem soroljuk fel itt mindet – egy későbbi bejegyzésben még fogunk velük foglalkozni. Minden esetre itt egy kép néhány ínycsiklandozó Legendary tárgyról.

Legendary

 

123

 

Új Conquestek és Achievementek

 

Season 4-ben visszatérnek a Conquestek, melyek tartalmazni fogják a felújított régi és néhány új Conquestet is! Ezek között lesz az On A Good Day / I Can’t Stop és a Boss Mode / Worlds Apart, melyek tükrözni fogják a Torment 10 által nyújtott kihívásokat.  Növeltük a Divinity / Lionheartedet is, ami már önmagában is nagy kihívást jelentet, hisz Solo Grift 60-at nem mindenki tudta megcsinálni!

Végül, bevezettünk egy új Conquestet is a The Thrill / Superhumant, aminek a lényege röviden, hogy bármiféle kasztspecifikus set bónusz nélkül kell teljesíteni Soloban Grift 40-et.

AKVVG9MZS3YQ1438814300941

Ha nem lenne elég a Conquestek által nyújtotta kihívások, ne aggódj, a játékhoz hozzáadtunk még néhány Achievementet, amik bizonyos kikötéseket tesznek a boss harcokhoz! Képes vagy megölni The Savage Behemothot és a The Undying Onet egyszerre 5 másodpercen belül a Realm of Turmoilban? Itt az idő, hogy bizonyíts!

XZHQIRXBC44L1438813965880

123

 

Új Cosmetic Jutalmak

 

Azok számára, akik nem tudták megszerezni Season 3-ban a Conqueror’s transzmog setet azoknak itt az esély! Akik Season 4-ben elérik a 70-es szintet legalább egy karakterrel azok megkapják a set fej és vállas részét, mint egyfajta kárpótlás!

O48JYLWQAWIE1438808610859

 123

 

Gyakran feltett kérdések

 

  •  Mikor kezdődik Season 4?
    • Európában Augusztus 28-án délután 5 órakor.
  • Meddig fog tartani Season 4?
    • Nincs konkrét időtartam előre meghatározva, de legalább 3 hónapig fog tartani.
  • Mikor fog a Season 3-as Leaderboard törlésre kerülni?
    • Törlésre kerül a Season végéhez közeledve. Ugyan a lista törlésre kerül, de a játékban valamint a honlapon megmaradnak a Season 3-as teljesítmények!
  • Mikor lesz a non-Season 3-as Leaderboard törölve?
    • A Non-Seasonös Leaderboardok egy úgynevezett “Eras”-hoz vannak kötve. A törlés mindig a következő Season kezdeténél történik meg, de nem biztos, hogy ez most is így lesz!
  • Console-on mikor fog elkezdődni a Season?
    • Egyes funkciók jobban működnek ezen a platformon és ez igaz a Pc-s verzióra is! Sajnos a konzolosok esetében adott az Offline mód és ezt a játékstílust így nem támogatja a játék, így egyenlőre nem tervezzük a Season bevezetését konzolokra!

123

Készen állsz?

Szerintem mindenki nagyon-nagyon várja már Season 4-et! Jön az új terület a Kanai’s Cube és még rengetek újítás. Talán ez lesz az egyik legjobb Season! Nektek mi a tervetek? Mennyi időt, energiát fogtok beleölni Season 4-be? Megvan-e már a tökéletes build összeállítás a Kanai’s Cube-al? Oszd meg terved alul kommentben! Mindenkinek sok sikert kívánunk Season 4-re!

Forrás: us.battle.net