Kezdőlap Hírek 2.3.0 – Az új Legendary tárgyak és Setek

2.3.0 – Az új Legendary tárgyak és Setek

1027
0
MEGOSZTÁS

Mint azt már olvashattátok tőlünk korábban, a 2.3.0-ás javítás rengeteg új tárggyal kedveskedik a játékosok számára. A Blizzard össze is dobott egy kis bemutató videót ezekről a tárgyakról és azok használatáról a játékban:
[youtube nq-SFJ-eG4M 700 400]

A Cursaderek, monkok és Witch Doctorok örülhetnek, mivel most rajtuk a sor, hogy új seteket kapjanak! A Crusaderek a Blassed Hammerre és Falling Swordre építhetnek az új settel, a Seeker of the Light-al.

Seeker of the Light 1

A Monkok számára az Uliana’s Stratagem set az Exploding Palm és Seven Sided Strike képességeket harmonizálja egy újfajta build lehetőségében.

ulianas 1

A Witch doctorok halálos rituáléit még félelmetesebbé teszi a Spirit of Arachyr set, amely az állati képességek erejét hivatott növelni.

spirit of arachyr1

A három új seten felül, két régebbi set átdolgozásra került: a Witch Doctorok Helltooth Harness setje, amely halálos nekrózissal sújtja viselője ellenfeleit, míg a Wizardok újabb mágikus Archon képességeket szabadíthatnak fel Vyr’s Amazing Arcana segítségével.

helltooth1

Vyrs arcana

Végezetül pedig érdemes megemlíteni a Legendary tárgyakat is, melyek közül kitűnik a barbárok Seismic Slam képességét erősítő Bracers of Destruction, a Demon Huntereknek való, elsődleges támadások sebességét és erejét növelő Hunter’s Wrath valamint a Crusadereket oltalmazó Guard of Johanna.

bracers1

belt1

shield1
Mindezeken a tárgyakon felül a Season 4-ben játszó játékosok minden kaszt számára exkluzív, kaszt-specifikus tárgyakat is találhatnak (kasztonként legalább 1-re lehet számítani), és persze a season 4 specifikus Legendary gemről a Bane of the Strickenről se feledkezzünk meg.

Legendary gem 1

Belt2

Mojo1

forrás: us.Battle.net, diablofans.com