Kezdőlap Hírek Összegző: Season 7 Journey

Összegző: Season 7 Journey

197
0
MEGOSZTÁS

Miután megérkezik majd a 2.4.2-es javítás, már csak egy dolog fog motoszkálni a játékosok fejében ami nem más, mint a season 7. Ezzel kapcsolatosan egy olyan blogbejegyzés látott napvilágot a Blizzárd oldalán, ami a Conquesteket és a Season Journey-t taglalja.

elválasztó szeparátor

Season Journey módosítások

Ahogyan azt már a Season 6-ban is tapasztalhattuk, a Season Journey célkitűzései csak kicsivel módosultak az előző seasonhöz képest. Most sem lesz ez másképp, de mindenképp szükség volt némi finomhangolásra a 2.4.2-es javítócsomagban hozott változtatások miatt.

A Season Journey során ismét lehetőségünk lesz Haedrig’s Gift néven megjelenő csomagok megszerzésére, amik egyenként 2 darab kasztunkhoz való szet tárgyat tartalmaznak. Ezek a csomagok a Journey II, III, és IV fejezetek teljesítésekor érkeznek meg levél formájában, melyről a bal alsó sarokban kapunk értesítést, oda kattintva vehetőek át. A IV. fejezetben nem csak az utolsó szetünk darabjait kapjuk meg, de a különleges Season 7-es portré keretünket is. A Blizzard ígérete szerint a Season 7 további jutalmairól egy későbbi blogbejegyzésben írnak majd.

Emlékeztetőül érdemes megjegyezni, hogy a Season során így egyetlen teljes kaszt szetet szerezhetünk meg, mégpedig azzal a kaszttal amivel éppen játszunk. Ez egyébként igaz a Softcore és a Hardcore season karakterekre is. Így a Season 7-ben a következő kaszt specifikus szet tárgyak megszerzésére lesz lehetőségük a játékosoknak:

Season 7 Sets Haedrig's Gift
30Season 7 Sets Haedrig’s Gift

Barbarian: Wrath of the Wastes

Crusader: Roland’s Legacy

Demon Hunter: Unhallowed Essence

Monk: Raiment of a Thousand Storms

Witch Doctor: Helltooth Harness

Wizard: Tal Rasha’s Elements

elválasztó szeparátor

Új és módosított Conquestek

A Season 7 Conquestjeinek kialakításakor is számba vették a fejlesztők a kasztokat ért változásokat, így visszaköszönhet néhány korábbról más ismerős megmérettetés, némelyiknél pedig csak a számokat igazították a kasztok erősségéhez a készítők. Remélhetőleg mindenki talál számára izgalmas kihívást aminek leküzdéséért a barátainkkal karöltve szállunk majd szembe a démonok seregével.

Season 7 Conquestek
Season 7 Conquestek

elválasztó szeparátor

 Gyakran ismételt kérdések

K: Mikor kezdődik a Season 7?

V: Az EU szervereken augusztus 5-én, délután 5 órakor rajtol.

K: Meddig tart majd a Season 7?

V: Minden Season körülbelül 3 hónapig tart.

K: A Seasonön kívüli Leaderboardok mikor indulnak újra?

V: A Seasonön kívüli Leaderboardok időtartamát hívjuk “Éráknak”, ezek mindig a következő season startjakor érnek véget és egyből következik a következő Éra.

K: Konzolokra mikor érkeznek a Seasonök?

V: Konzolokra és PC-re is úgy optimalizáltuk a játékot, ahogy azt a platform megkívánja. Konzolon az Offline játék lehetősége nem engedi a Seasonök bevezetését, ezért jelenleg ez nincs tervben.

K: Mi történik az előző Seasonben elért eredményeinkkel?

V: Ahogyan haladunk a következő seasonök felé, nem lesz lehetőségünk minden személyes rekordot tárolni. Season 7-ben még tárolva lesznek az előző Seasonökben elért személyes eredmények, egy későbbi Season alkalmával törölni fogjuk ezeket, Season 1-től kezdődően. Erről később egy részletesebb bejegyzésben fogunk tájékoztatni minden játékost.

A Season Leaderboard eredmények mindig sértetlenül megőrzésre kerülnek majd, archíválásra kerülnek mind játékon belül és a weboldalon is. Így bármikor megtekinthetjük és visszaemlékezhetünk az előző Seasonökben elért, Leaderboardra felkerült eredményeinkre.

elválasztó szeparátor

Felkészültetek a Season 7-re?

A 7. Season már a nyakunkon van és már alig várjuk, hogy belevessük magunkat a következő megmérettetésbe!

Ti milyen karaktert terveztek indítani elsőként a Season 7-ben? Melyik Conquest teljesítését tűztétek ki elsődleges célul? Van stratégiátok az 1-től 70-ig való szintezésre? Kommentekben válaszoljatok! Emellett sikeres Season 7 startot kívánunk minden Nephalemnek!

 forrás: eu.battle.net