Kezdőlap Hírek Betekintő: Patch 2.4.2

Betekintő: Patch 2.4.2

199
0
MEGOSZTÁS

A Blizzard egy újabb blogbejegyzésben tájékoztatja a játékosokat arról, hogy mire is számíthatnak a 2.4.2-es javítócsomagban: újabb nehézségi szintekről, új és megváltoztatott tárgyakról, az Adventure módot és a felhasználói felület érintő változásokról számol be.

Új nehézségi szintek

A Torment X nehézségi fokozatot régóta nyúzzák már a játékosok és az új buildekkel már nem jelent túlságosan nagy kihívást. A fejlesztők úgy gondolták tovább bővítik a nehézséget 3 újabb szinttel így a 2.4.2-es javításban már Torment XI-XII és XIII-as fokozatok is jelen lesznek. Természetesen ezen fokozatok növelt droprate-tel kerülnek a játékba, így mindenképp megéri feljebb lépnünk ezekre a szintekre.

torment XIII

Új és módosított Legendary tárgyak

Néhány Legendary tárgy kapott újabb képességet, köztük vannak olyanok is, amiknek korábban nem volt különleges tulajdonságuk. A Set tárgyakat is érintette némi változás. Akiket érdekelnek a részletek, vessenek egy pillantást korábbi cikkünkre, melyben lefordítottuk a 2.4.2-es javítócsomagot.

Legendary

Felhasználói felület

A Felhasználói felületet is érte némi változás. Jó hír a játékbeli fotósok megszállottainak, hogy végre lehetőségünk lesz a HUD-ot teljes mértékben eltüntetni, így gyönyörű képek készítésére lesz lehetőségünk. A Nephalem és Greater Riftekben lévő Pylonök különleges ikonokat kapnak a minimapon, így sokkal könnyebben észrevehetjük majd őket. A Menagerist Treasure Goblinról sem feledkeztek meg a készítők: az ő jelenlétüket is egyedi ikon fogja jelezni a kis térképen.

elválasztó szeparátor

Adventure Mode változtatások

Az Adventure módot is megfűszerezték egy kicsit a Nephalem Rifttel kezdve. Mostantól minden Nephalem Riftben kapunk Greater Rift kulcsot a Rift Guardian megölésekor és a játék nehézségét növelve esélyünk lesz egy második vagy akár egy harmadik kulcs megszerzésére is! Az Infernal Machine-ok drop esélye is változott: Torment IV-es fokozattól 100% esélyünk lesz a megszerzésükre, a nehézségi szintet növelve pedig egy második Machine megkaparintására is lesz esélyünk.

forrás: us.battle.net